«Θα της έπλενα μέχρι και τα... πόδια»! Ποιος διάσημος το είπε για την star πρώην του;

Γωγώ Φούντα
«Θα της έπλενα μέχρι και τα... πόδια»! Ποιος διάσημος το είπε για την star πρώην του;

Αποδεικνύοντας ότι δεν πρέπει να στέκει και πολύ καλά!

Αυτός που είπε ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή, είχε τελικά πολύ δίκιο, μιας και τουλάχιστον αυτό, επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του διάσημου κυρίου, ο οποίος αυτή την περίοδο κλαίει και οδύρεται για τον έρωτα που χάθηκε άδοξα!

Αναφερόμαστε στον Aaron Carter, ναι το ξανθό αγοράκι που κάποτε τραγουδούσε ως ένα απο τα πολλά παιδιά-θαύματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής. Ο Aaron λοιπόν, πριν μία δεκαετία, και βάλε, έβγαινε με την επίσης παιδί-θαύμα, Hilary Duff, την οποία σύμφωνα με φήμες απάτησε με την Lindsay Lohan!

aaron-carter-1-300

To ζεύγος χώρισε και τώρα ο Aaron, περίπου... 11 χρόνια μετά, την αναζητά δημοσίως και την αποκαλεί τον έρωτα της ζωής του! Καλεσμένος στην εκπομπή Entertainment Tonight, ο... ολίγον βαρεμένος τραγουδιστής, είπε: «Δεν ξέρω ποια είναι σήμερα και δεν ξέρει ποιος είμαι εγώ! Αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία θα της έπλενα μέχρι και τα... πόδια! Θα έκανα τα πάντα για να διορθώσω το λάθος που είχα κάνει τότε»!

Από τα λόγια αυτά, καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: Ή θέλει να κάνει comeback στην μουσική και επέλεξε τον τρόπο αυτό ή... δεν είναι καθόλου καλά στα μυαλά του!

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα του Μύρωνα Στρατή, μετά το χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη

To... χάσαμε το παλικάρι; Ποιος κούκλος του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά;