Πόσα ξόδεψε o πρίγκιπας William για το δώρο 3ης επετείου της Kate Middleton;

Πόσα ξόδεψε o πρίγκιπας William για το δώρο 3ης επετείου της Kate Middleton;
Το βασιλικό ζεύγος κλείνει κιόλας τρία χρόνια

Περνάει γρήγορα ο καιρός, έτσι δεν είναι; Μας φαίνεται απίστευτο που πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από το γάμο της Kate Middleton με τον Prince William αλλά ακόμη πιο απίστευτα είναι τα δώρα που έκανε ο Δούκας του Cambridge στη γυναίκα του, για να τιμήσει την επέτειό τους!

Η ακριβής ημερομηνία εορτασμού του γάμου των William και Kate, είναι αύριο, Τρίτη 29/04, αλλά ο πρίγκιπας ήδη έχει ξεκινήσει τα ψώνια. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο William διάλεξε ένα ρολόι Ballon Bleu του οίκου Cartier για την Kate,με ένα τεράστιο ζαφείρι, προκειμένου να ταιριάζει με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Το δαχτυλίδι καθώς και η πέτρα που βρίσκεται στο κέντρο του ρολογιού, ανήκαν στην προγκίπισσα Diana, η οποία φορούσε επίσης ρολόϊ του ίδιου οίκου

Όλοι γνωρίζουμε πως τα χρήματα δεν αποτελούν ζήτημα για το βασιλικό ζεύγος, αλλά η συναισθηματική αξία του δώρου είναι τεράστια! Παρόλα αυτά το ρολόϊ αυτό καθεαυτό κοστίζει $5,950 — ο William απποφάσισε να το δωρίσει στην Kate πριν το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία κι εκείνη δεν το έχει βγάλει από πάνω της. Της ετοιμάζει κι άλλες ρομαντικές εκπλήξεις. Αυτό πάντως, μοιάζει όντως το τέλειο δώρο.

Διαβάστε ακόμη:

Μα πόσο μπορεί να χρειάζεται το photoshop ένα... βρέφος 9 μηνών;

Πόσο στοιχίζει το φόρεμα που έγινε sold out μετά την εμφάνιση της Kate Middleton;