Συνεχίζει και του χρόνου με το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ο Λάκης Λαζόπουλος. Σάρωσε με 60% στην χθεσινή παράστασή του.

Συνεχίζει και του χρόνου με το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ο Λάκης Λαζόπουλος. Σάρωσε με 60% στην χθεσινή παράστασή του.

Σάρωσε σε τηλεθέαση. Έφτασε στο 60% και το συναίσθημα φαίνεται να κρατάει τον Λάκη Λαζόπουλο και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της εκπομπής με έκτακτες εκπομπές. Το Queen.gr ήταν στα παρασκήνια του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τον αυτοκράτορα της βραδινής ζώνης και την φετινή σεζόν.

Τι και αν είχε ποδόσφαιρο. Τι και αν υπήρχε ισχυρός ανταγωνισμός απέναντι. Ο Λάκης Λαζόπουλος ξέρει να κρατάει το κοινό του σε πολύ υψηλά στάνταρ. Περίπου επτακόσια άτομα κατέκλυσαν το πλατό και ο Γιώργος Μητσικώστας έδωσε ρέστα με τις ερμηνείες του ως Κώστας Πρέκας, Γιώργος Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Την στιγμή που βρέθηκε πάνω στην σκηνή με τον Λάκη η τηλεθέαση έφτασε στο 59.7%.

Αυτό που με εντυπωσιάζει όταν βρίσκομαι στο στούντιο για να δω την παράσταση του Λάκη είναι η ηρεμία που έχει στα διαλείμματα. Η αυτοσυγκέντρωση που έχει πίνοντας ένα ποτήρι νερό και μιλώντας με τους συνεργάτες του. Δεν είναι εύκολο να έχεις όλα τα κείμενα δικά σου, και την ευθύνη των βίντεο όλη την εβδομάδα.

Για αυτό και τα Χριστούγεννα είχε πει ότι θα σταματήσει ο κύκλος του Τσαντιριού φέτος. Στον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν είναι ένα αντι-δελτίο που ακόμη δε το έχει στήσει έτσι όπως θέλει. Υπάρχει πρόθεση να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μητσικώστα που χθες έδεσαν πολύ.

Και να όμως που και το Αλ Τσαντίρι δε θα είναι το τελευταίο φέτος στις 14 Ιουνίου που πληροφορήθηκα ότι θα ρίξει αυλαία από την γενέτειρά του την Λάρισα.

Θα κάνει μια ή δυο εκπομπές τον μήνα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα όπου και έχει συμβόλαιο. Να φύγει από την Κάτζα δεν προτίθεται ο Λαζόπουλος. Έχει βρει την ηρεμία του και είναι το αγαπημένο αστέρι του καναλιού ακόμη και από την Ελένη Μενεγάκη.

Όλα τα πρόσωπα τον επισκέπτονται και πολλοί παρακαλάνε να μπουν έστω πέντε δευτερόλεπτα στο στόμα του Λαζόπουλου που ανεβάζει πολλές καριέρες ανθρώπων. Ξέρετε κάτι; Δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο Λάκης. Επαγγελματίας μέχρι θανάτου και αυστηρός με το επιτελείο του. Αλλά στην πλάκα δεν παίζετε όταν οι υποχρεώσεις τελειώνουν.



Δύο Τρίτες ακόμη και μετά θα σταματήσει να κάνει διακοπές του Πάσχα που αν δεν αλλάξει κάτι θα βρεθεί στην μητέρα του στην Λάρισα. Κάνει πάντα τον σταυρό του πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής και μιλάει μαζί της για να πάρει την ευχή της. Δεν είναι προληπτικός αλλά φοράει πάντα το ίδιο ζευγάρι παπούτσια για γούρι. Άγνωστες πτυχές του καπετάνιου της AGB που μόνο αυτός γνωρίζει τι θέλει το κοινό για να βλέπει Alpha κάθε Τρίτη στις 21.00