H Lorde τα βάζει με τα περιοδικά για χάρη της Iggy Azalea

H Lorde τα βάζει με τα περιοδικά για χάρη της Iggy Azalea

Πώς της απάντησαν;

Σε ένα πρόσφατο ποστ της στο Tumblr, η Lorde τα έβαλε με το Complex magazine επειδή έκαναν αρνητική κριτική στο ντεμπούτο άλμπουμ της Iggy Azalea, ύστερα από ένα διθυρραμβικό εντιτόριαλ που της αφιέρωσαν στο τέυχος Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2013.

0-Iggy-Azalea-for-Complex-Magazine-OctoberNovember-2013-

Η τραγoυδίστρια του χρυσού “Royals” δημοσίευσε ένα κείμενο φωτιά, συνοδευόμενο από τη φωτογραφία εξωφύλλου της Azalea, αναφέροντας: "Με ενοχλεί που τα περιοδικά όπως το complex γράφουν σελίδες επί σελίδων για ορισμένους καλλιτέχνες απλά για να πουλήσουν αντίτυπα και μετά πάνε και θάβουν τους δίσκους τους. Μου έχει συμβεί κι εμένα να με παρακαλάνε για συνέντευξη και μετά με "κατούρησαν" κανονικότατα με τα λόγια τους στην κριτική του δίσκου. Να έχετε μια σταθερή στάση απέναντι στους καλλιτέχνες και να μένετε σε αυτή. Μη φέρεστε λες και τους σέβεστε και με την πρώτη ευκαιρία τους ρίχνετε στις ρόδες του λεωφορείου! Δεν είναι τίμιο αυτό!"

2014-04-27 1806

Το ποστ το έκαναν share τόσο η Grimes όσο και η Iggy Azalea, υποστηρίζοντας η μία την άλλη. Το περιοδικό Complex από πλευράς του ανέβασε μία μακροσκελή απάντηση, από την οποία θα κρατήσουμε την εξής φράση: "Αγαπητές, Lorde, Grimes και Iggy Azalea έχετε μερικά δίκια, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους καλλιτέχνες με το γάντι απλώς και μόνο επειδή τους έχουμε πάρει συνέντευξη. Η δουλειά τους όσο και οι ίδιοι δεν είναι στο απυρόβλητο. Γιατί; Επειδή ΑΥΤΟ δεν θα ήταν καθόλου τίμιο".

Lorde- 0 Δημοσιογράφοι- 2.

Διαβάστε ακόμη:

Η χυμώδης star έμεινε... μισή και φωτογραφίζεται με sexy ολόσωμο μαγιό. Ποια είναι;

H Lorde αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο στο twitter