Χαμός! Το εξώφυλλο της Βeyonce που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων... και όχι άδικα!

Γωγώ Φούντα
Χαμός! Το εξώφυλλο της Βeyonce που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων... και όχι άδικα!

Μέχρι και οι θαυμαστές της, τη στόλισαν κανονικά!

Ως γνωστόν, το περιοδικό TIMES δημοσίευσε πριν λίγες μέρες την ετήσια λίστα του με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ανάμεσά τους βρέθηκε και το όνομα της Beyonce! Όπως επίσης είναι φυσιολογική και αναμενόμενη και η παρουσία της διάσημης τραγουδίστριας στο εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους, μιας και κρίθηκε σαφώς πιο εμπορική από έναν επιστήμονα ή πολιτικό!

Μέχρι εδώ όλα καλά! Αυτό όμως που προκάλεσε την οργή του απλού και όχι τόσο ανυποψίαστου κόσμου, είναι η... αμφίεση της superstar, η οποία φωτογραφήθηκε με τα... εσώρουχά της! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που τα έχωσαν χοντρά στο περιοδικό, και φυσικά τους ιθύνοντες, χαρακτηρίζοντας τραγική την ενδυματολογική επιλογή της Beyonce, ενώ κάποιοι την παρομοίασαν ακόμη και με την... Miley Cyrus(σκληρότατο)!

«Δεν θα ήταν καλύτερα αν η Beyonce φορούσε ρούχα;», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος είπε: «Συγχαρητήρια για την παρουσία της στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά γιατί έπρεπε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα»; Ενώ ένας τρίτος, ήταν κάπως πιο... αιχμηρός: «Αποφασίσατε ότι ασκεί παγκόσμια επιρροή, και στη συνέχεια τη φωτογραφήσατε με το βρακί! Δεν αντιλαμβάνεστε πόσο αξιοθρήνητο είναι αυτό»;

article-2614857-1D511C5200000578-453 634x843

Η αλήθεια είναι, ότι υπό άλλες συνθήκες το περιοδικό και φυσικά οι άνθρωποί του, θα έτριβαν τα χέρια τους με ευχαρίστηση λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, αλλά στην προκειμένη, και εξαιτίας του τεράστιου ονόματος που φέρει το περιοδικό, περισσότερο ίσως μούδιασαν παρά ευχαριστήθηκαν τις αντιδράσεις!

Όσο για την Beyonce, εκτός του ότι κάποια στιγμή πρέπει να βάλει μπούτι μέσα, το λέμε με κίνδυνο να μας επιτεθείτε και να μας κατηγορήσετε ότι είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον της, θα πρέπει κάποιος να της πει, τα όρια του σέξι και του trash είναι πραγματικά δυσδιάκριτα! Και πως τελοσπάντων δε νομίζουμε κοτζάμ Beyonce να μην είχε λόγο στο concept και το ύφος της φωτογράφισης. Α και κάτι ακόμα: Τα άτομα που αντέδρασαν, προφανώς και είναι φαν της τραγουδίστριας. Αλλιώς υποθέτουμε απλά θα αδιαφορούσαν!

Διαβάστε ακόμη:

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά της Kristen Stewart (καλά διαβάσατε)

Tι τρέχει εδώ; H Selena Gomez σε έξοδο με διάσημο κύριο και... δεν είναι ο Justin Bieber!