Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πήρε στην Amal Alamuddin ο George Clooney

Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πήρε στην Amal Alamuddin ο George Clooney

Πόσο πιο ξεχωριστό;

Με το που μαθεύτηκε πως ο George Clooney αρραβωνιάστηκε τη Βρετανίδα δικηγόρο Amal Alamuddin, δύο πράγματα συνέβησαν: ράγισαν πολλές καρδιές που το αγόρι δεν είναι πια ελεύθερο και άρα ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και λιώσανε άλλες τόσες στη θέα του υπέροχου δαχτυλιδιού της Amal.

Τελικά ήταν αλήθεια και το People κατάφερε να κλέψει μερικές φωτογραφίες του δαχτυλιδιού, που πραγματικά είναι εκθαμβωτικό. Ο George και η μνηστή του, βρέθηκαν στη and his new fiance hit the town in Santa Barbara, της California με την κολλητή τους Cindy Crawford και το σύζυγό της Rande Gerber ο οποίος είχε γενέθλια. Εκεί η Amal έδειξε το μονόπετρό της για πρώτη φορά.

Screen Shot 2014-04-30 at 7.46.11 PM

Το κομμένο σαν σμαράγδι διαμάντι του, υπολογίζεται στα 7 καράτια, είναι τοποθετημένο σε στεφάνη από πλατίνα με δύο πλαϊνά δεσίματα. Τι το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό; Ο ίδιος ο George το σχεδίασε. Ο αρραβώνας ανακοινώθηκε στα κοντινά πρόσωπα της Amal τη Δευτέρα. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι ο δεύτερος γάμος του George, μετά το διαζύγιό του από την Talia Balsam το1993. Τα συγχαρητήριά μας και πάλι!

Διαβάστε ακόμη:

Πήραν φόρα τα σόγια για τον αρραβώνα του George Clooney. Τι λέει ο πατέρας για τη νύφη

O George Clooney και η Amal Alamuddin αρραβωνιάστηκαν!