Ποια star έγινε έξαλλη όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τους στίχους των τραγουδιών της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star έγινε έξαλλη όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τους στίχους των τραγουδιών της;

Σιγά χρυσή μου θα πάθει τίποτα η υγεία σου!

Τι συνηθίζουν να κάνουν οι τραγουδίστριες όταν βγάζουν ένα νέο δίσκο; Μα φυσικά να κάνουν καραγκιοζιλίκια, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, μπας και πουλήσουν κανά κομμάτι τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!

Η Lily Allen λοιπόν είναι μία από αυτές, καθώς μιας και αυτές τις μέρες κυκλοφορεί η νέα της δουλειά, έχει φροντίσει να ξεσηκώσει αντιδράσεις, με κάποιους, όχι και πολύ ευγενικούς της στίχους οι οποίοι αναφέρονται σε διάσημα πρόσωπα!

Ένας από τους στίχους αυτούς λοιπόν, κράζει το lifestyle της Cara Delevingne, της Rita Ora και του αγγέλου της Victoria's Secret, Jourdan Dunn. Και αφού κράζει την glamorous ζωή τους, αποκαλεί και τα παιδιά τους... άσχημα! Και μιας και η Dunn έχει ένα αγοράκι, τα πήρε κρανίο και όπως ήταν φυσικό της έθεσε ερώτημα βασικό και κρίσιμο, μέσω Twitter!

«Τι ακριβώς εννοείς με το στίχο αυτό;», ρώτησε το μοντέλο για να πάρει την απάντηση της Allen: «Έχω βαρεθεί να εξηγώ το νόημα των στίχων μου. Είναι απλά ποπ τραγούδια! Αν δεν τα καταλαβαίνετε ή δεν σας αρέσουν, μην τα ακούτε»!

Δείτε όλη τη συνομιλία εδώ:

article-2618311-1D82A6D200000578-703 634x787

Διαβάστε ακόμη:

Καλέ ηρέμησε: Η star αδυνάτισε και από τότε δεν έχει σταματήσει να τα πετάει όλα έξω

H Kim Kardashian είναι ένα κορίτσι σαν όλες μας