Ποια celebrity κατέψυξε τα σπερματοζωάρια του συζύγου της για παν ενδεχόμενο;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity κατέψυξε τα σπερματοζωάρια του συζύγου της για παν ενδεχόμενο;

Nα δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Eντάξει το έχουμε πει πολλές φορές, οι celebrities δεν είναι καθόλου καλά στα μυαλά τους! Είναι βέβαια και κάποιοι, οι οποίοι κάπως ξεπερνούν τα όρια κάνοντας και κυρίως δηλώνοντας απίστευτα πράγματα, χωρίς φυσικά να συνειδητοποιούν ότι είναι για... δέσιμο!

Η LeAnn Rimes λοιπόν, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί πολύ περισσότερο με τα προσωπικά της, παρά την καριέρα της (την ποια;), αποφάσισε να τραβήξει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με κάποιες κουλές δηλώσεις σχετικά με την μητρότητα!

Ως γνωστόν η LeAnn είναι παντρεμένη με τον πρώην της Brandi Glanville, Eddie Cibrian με την οποία έχει αποκτήσει 2 γιους! Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι δεν είναι λίγα τα δημόσια ξεκατινιάσματα της πρώη και της νυν, η Rimes υποστηρίζει ότι δεν έχει ακόμη αισθανθεί την ανάγκη να γίνει μητέρα, γιατί θέλει προς το παρόν να αφοσιωθεί στην... καριέρα της (ξαναρωτάμε: Την ποια;).

Ωστόσο, επειδή άνθρωποι είμαστε και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, η LeAnn έχει κάνει τα κουμάντα της: «Έχει καταψύξει τα σπερματοζωάρια του Eddie για παν ενδεχόμενο. Πίστευε ότι θα είχε ήδη γίνει μητέρα, αλλά έπεσε έξω στους υπολογισμούς της. Οπότε, σε περίπτωση που συμβεί κάτι... απρόοπτο, έχει ως plan b τα σπερματοζωάρια του άντρα της», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζεύγους.

Kάποιοι είπαν ότι απλά θέλει σε περίπτωση που την παρατήσει, να έχει κάτι να τον εκβιάσει, αλλά εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν τα πιστεύουμε αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

Οι sexy φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή σε περιοδικό που την έκαναν έξαλλη!

Ο Bradley Cooper πήρε 20 κιλά! Τι κάνει ο άνθρωπος για το Oscar