Met Gala 2014: Star έδειξε το εσώρουχό της στο κόκκινο χαλί και έγινε κόκκινη από ντροπή

Met Gala 2014: Star έδειξε το εσώρουχό της στο κόκκινο χαλί και έγινε κόκκινη από ντροπή

Τι να πρωτοκοιτάξει, το χρυσό νυφικό, τα παπούτσια ή το χρυσό βρακάκι της;

Αναμφίβολα η Rita Ora μπορεί να πάρει το βραβείο της πιο χάλια εμφάνισης στα Met Gala 2014. Και δεν μιλάμε, για την ατυχία που είχε στην προσπάθειά της να συμμαζέψει το φόρεμα και τα παπούτσια που έδεναν πάνω από το γόνατο όταν ξαφνικά φάνηκε το εσώρουχό της. Αυτά άλλωστε μπορεί να συμβούν! Σίγουρα η star δεν θα καμαρώνει μόλις δει τις φωτογραφίες σήμερα, αν και όπως μπορείτε να δείτε έγινε ένα με το κόκκινο χαλί από ντροπή μόλις κατάλαβε την γκάφα της.

Μεγαλύτερη ωστόσο γκάφα ήταν η στυλιστική της επιλογή να εμφανιστεί με αυτό το φόρεμα και με αυτά τα παπούτσια. Σε άλλη εκδήλωση και ξεχωριστά μπορεί να ήταν super, μπορεί επίσης να μην ταίριαζε σε εκείνη. Πάντως σίγουρα η στυλίστρια ή ο στυλίστας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ψάχνει για νέα δουλειά.

Μπορεί να μην είναι top στη μόδα όμως το γούστο δεν έχει να κάνει με γνώσης περί μόδας. Δεν έχει κανένα νόημα αν το φόρεμα- νυφικό ήταν Donna Karan ή τα παπούτσια Casadei όλο αυτό το πακέτο και έτσι όπως συνδυάστηκαν ήταν απογοήτευση. Ξέρω πως το χρυσό είναι μόδα αλλά αυτή η τουαλέτα μέσα στις παγέτες, τα τούλια και τα χρυσάφια, έλεος!

Ας μην πω τίποτα άλλο, κρίμα για την κοπέλα.