«Δεν θα ξανακάνω ποτέ δίαιτα»! Ποια διάσημη το είπε, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της;

Γωγώ Φούντα
«Δεν θα ξανακάνω ποτέ δίαιτα»! Ποια διάσημη το είπε, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της;

Πολλά κόμπλεξ και μία σοβαρή νόσος, ήταν τα αποτελέσματα της εξαντλητικής της δίαιτας

Eίναι γνωστή η τρέλα των celebrities με τη δίαιτα και τη γυμναστική, και εδώ που τα λέμε δεν τις αδικούμε και εντελώς, γιατί είναι πράγματι σκληρό να πηγαίνεις για μπάνιο και οι φωτογράφοι να απαθανατίζουν και την παραμικρή σου ατέλεια! Είναι όμως κάποιες περιπτώσεις, που η υπερβολή θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή!

Αυτό ακριβώς συνέβη και στη Sam Faiers, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε, ότι η εμμονή της με τη δίαιτα της έκανε δώρο τη νόσο του Crohn η οποία την ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα! Η βρετανίδα celebrity, την οποία όλοι... έχουμε κατά καιρούς θαυμάσει με τα μικροσκοπικά της μπικίνι και την ακόμα πιο μικροσκοπική σιλουέτα της, είπε: «Είμαι μία γυναίκα με καμπύλες και έκανα υπερβολές προκειμένου να γίνω υπερβολικά αδύνατη! Όταν όμως αρρώστησα, και έχασα ακόμα περισσότερο βάρος, άρχισα να ανησυχώ. Τότε ήταν που συνήλθα και έθεσα κάποιες προτεραιότητες στη ζωή μου».

Η Sam διεγνώσθη με τη νόσο του Crohn η οποία επηρεάζει το πεπτικό σύστημα, με επίπονα και έντονα συμπτώματα, τα οποία ταλαιπωρούν πολύ τον ασθενή. «Δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Εξάλλου, όταν ήμουν υπεβολικά αδύνατη, δεν αισθανόμουν σέξι. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου», ολοκλήρωσε.

Η αλήθεια είναι, και υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα, ότι το sex appeal και η αυτοπεποίθηση, δεν έχουν να κάνουν με τα κιλά και την εμφάνιση γενικότερα!

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria τα βλέπει αυτά;Mε ποια κυρία βγάζει σέξι selfie ο David Beckham μέσα στο γήπεδο

Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Δήμητρας Ματσούκα;