Ποια έγκυος star χωρίζει γιατί ο σύζυγός της την απάτησε με την... κολλητή της;

Γωγώ Φούντα
Ποια έγκυος star χωρίζει γιατί ο σύζυγός της την απάτησε με την... κολλητή της;

Kαι μη χειρότερα!

Mία μόλις εβδομάδα πριν, σας ενημερώσαμε ότι η Katie Price περιμένει το πέμπτο της παιδί, μία εγκυμοσύνη την οποία ανακάλυψε στον... έκτο μήνα! Ε λοιπόν σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η εγκυμονούσα celebrity ανακοίνωσε το χωρισμό της από το σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Kieran Hayler, μέσω Twitter, και ο λόγος είναιν κάπως... σοκαριστικός!

Η Katie λοιπόν, χωρίς φόβο και πάθος, κατηγόρησε δημόσια το σύζυγό της ότι τους τελευταίους 7 μήνες, διατηρούσε παράλληλη σχέση με την κολλητή της φίλη Jane Pountney. Όπως ήταν φυσικό, η θιγμένη Price, άρχισε ένα δημόσιο κατηγορώ ενημερώνοντας τους θαυμαστές της, για τη νέα τροπή που πήρε η συζυγική της ζωή!

Το παράδοξο δε της υπόθεσης, είναι ότι ο σύζυγος της Pountney, Derrick Pountney, υποστήριξε όχι μόνο τη γυναίκα του αλλά και τον Hayler,δηλώνοντας, ότι δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω μεταξύ τους από ένα... μεθυσμένο φιλί και πως οι 2 γυναίκες δεν πρόκειται να χαλάσουν τη φιλία τους γι' αυτό.

Τα 2 ζευγάρια τα είπαν και μάλλον τα συμφώνησαν αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες! Τώρα τι συμφώνησαν δεν ξέρουμε, αλλά το κράξιμο της Price στον άτακτο αγαπημένο της, καλά κρατεί!

Διαβάστε ακόμη:

Mary-Kate Olsen:Οι φίλοι της φοβούνται ότι ο γάμος θα κάνει κακό στην υγεία της!Γιατί όμως

Γιατί η Jessica Alba λέει όχι στο... γυμνό; Η απάντηση θα σας εκπλήξει!