Ο μεγάλος φόβος της Kim Kardashian για την κόρη της

Ο μεγάλος φόβος της Kim Kardashian για την κόρη της

Γιατί έχει αγχωθεί η Kim;

Μέχρι τώρα έχουμε στο μυαλό μας την Kim Kardashian ως μια reality star που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εικόνα της και η... διαφήμιση του εαυτού της. Selfies από το πρωί ως το βράδυ, προκλητικά ρούχα και φυσικά αμέτρητα ταξίδια και parties.


Να που μια φορά η Kim μίλησε σοβαρά! Η μελαχρινή star παρευρέθη χθες το βράδυ στο εικοστό USC Shoah Foundation's Anniversary Gala στο Hyatt Regency Century Plaza φορώντας ένα αρκετά συντηρητικό (για τα μέτρα της) outfit.


Η Kim μίλησε για τον ρατσισμό και τη φοβία που της έχει δημιουργηθεί μήπως τον βιώσει η κόρη της. Συγκεκριμένα τόνισε: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί το πόσο θα με άλλαζε η μητρότητα. Για να είμαι ειλικρινής, πριν αποκτήσω την North ποτέ δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βάση στο ρατσισμό. Πραγματικά είναι ένα θέμα με το οποίο ο Kanye είναι πολύ παθιασμένος, αλλά υποθέτω ήταν πιο εύκολο για εμένα να πιστεύω ότι ο ρατσισμός είναι πρόβλημα κάποιου άλλου. Πρόσφατα όμως διάβασα αλλά και προσωπικά βίωσα μερικά περιστατικά τα οποία με ταρακούνησαν. Κατάλαβα ότι ο ρατσισμός είναι ζωντανός και μισητός όπως ήταν πάντα. Νιώθω υπεύθυνη ως μητέρα και ως άνθρωπος να προστατέψω όχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά όλα, από αυτό. Δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου θα κρίνονται από το χρώμα του δέρματός τους, από το φύλο τους ή τις σεξουαλικές τους επιλογές. Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει σε ένα κόσμο όπου θα υπάρχει αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.»


Άργησε να τα σκεφτεί αυτά η Kim. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε. Να που η Kim μίλησε μια φορά σοβαρά... Thank God.

Διαβάστε ακόμα

Ξεπρόβαλε και η κοιλίτσα της Scarlett Johannson. Δείτε το νέο look στα μαλλιά της

Khloe Kardashian,μας δουλεύεις;Που οφείλει την μικροσκοπική της μέση η διάσημη τηλεπερσόνα