Η προκλητική φωτογραφία της 13χρονης Willow Smith,και η απάντηση της διάσημης μαμάς της

Η προκλητική φωτογραφία της 13χρονης Willow Smith,και η απάντηση της διάσημης μαμάς της

Η είκονα του έφηβου κοριτσιού στο κρεβάτι με έναν ημίγυμνο 20χρονο δεν έχει «τίποτα σεξουαλικό», σύμφωνα με την Jada Pinkett Smith

Η 13χρονη κόρη των Will και Jada Pinkett- Smith, Willow, έχει συνηθίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και paparazzi με τις εκκεντρικές, και κάποιες φορές υπερβολικές εμφανίσεις της. Αυτή την εβδομάδα, όμως, φαίνεται ότι η νεαρή Smith εμφανίστηκε σε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που, ακόμα και για την ίδια, είναι κάπως τραβηγμένη. Ο ηθοποιός και φίλος της Willow, Moises Arias, ανέβασε στoν λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του ίδιου, χωρίς μπλούζα, στο κρεβάτι με την έφηβη τραγουδίστρια.

willow mesa

Και όσο και αν ο μπαμπάς Will έχει δηλώσει στο παρελθόν παλαιών αρχών, η μαμά της Willow, Jada, έσπευσε να υπερασπισττεί την κόρη της, όταν την ρώτησαν σχετικά με το αμφιλεγόμενο στιγμιότυπο, οι paparazzi που την πέτυχαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. "Η απάντηση είναι η εξής. Η φωτογραφία ή η κατάσταση δεν είχε τίποτα σεξουαλικό. Αυτό που κά;νετε είναι να προβάλλετε σε όλο αυτό τα σκουπίδια σας. Λειτουργείτε σαν συγκαλυμμένοι παιδόφιλοι, και αυτό δεν είναι καθόλου εντάξει", είπε αγανακτισμένη η μαμά της προκλητικής έφηβης.

Διαβάστε ακόμα:
Willow Smith: Είναι look αυτό για 13χρονο κορίτσι (photo);
Ο Will Smith είναι παλαιών αρχών