Ο Eminem έφαγε βασιλική... χυλόπιτα! Μα, τί έχουν να χωρίσουν αυτοί οι δύο;

Ο Eminem έφαγε βασιλική... χυλόπιτα! Μα, τί έχουν να χωρίσουν αυτοί οι δύο;

Ο βασιλιάς της ραπ δεν πήρε τελικά την ευλογία της βασίλισσας Ελισάβετ

Να και μια είδηση που δεν έχει να κάνει με την τελευταία εμφάνιση της Kim Kardashian, τη νέα γυμνή φωτογράφιση της Rihanna και το ζεύγος Jolie - Pitt! Η είδηση μας ξάφνιασε και αφορά τη βασίλισσα της Αγγλίας και τον βασιλιά της ραπ βιομηχανίας! Αν και δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε αυτές τις δύο προσωπικότητες στο ίδιο θέμα παρόλ' αυτά ξένα sites της hip hop μουσικής τους αφιέρωσαν πολλά άρθρα.

O λογος; Η άρνηση της βασίλισσας στον 41χρονο ράπερ από το Ντιτρόιτ να εμφανιστεί στο φεστιβάλ μουσικής Hyde Park British Summer Time Festival.

Ο Eminen ή αλλιώς Slim Shady ή αλλιώς Μarshall Mathers, που από τα πρώτα βήματα της καριέρας αποτέλεσε αμφιλεγόμενη φιγούρα της μουσικής σκηνής, είχε δεχθεί πρόταση να εμφανιστεί στο διάσημο φεστιβάλ του Λονδίνου. Και ενώ όλα είχαν προγραμματιστεί για την εμφάνισή του με τους θαυμαστές του να ανυπομονούν να τον δουν από κοντά η βασίλισσα είχε άλλη γνώμη.

Παρόλο που ο καλλιτέχνης με το τελευταίο του cd, το Marshall Mathers LP2 απέδειξε ότι οι στίχοι του δεν είναι πια οργισμένοι η Ελισάβετ θεώρησε ότι ο πρότερος βίος του με στίχους που στρέφονταν κατά των gay, της μαμάς του, της γυναίκας του, και των γυναικών γενικότερα τον έβαλε στη μαύρη λίστα. Έτσι όταν η βασιλική οικογένεια έπρεπε να δώσει έγκριση για το line up των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ ο Eminem έφαγε βασιλική χυλόπιτα...

Ο καλλιτέχνης όμως δεν πτοήθηκε και έκλεισε το στάδιο Wembley για δύο sold out συναυλίες και οι φανατικοί οπαδοί του star πήραν ξανά τα πάνω τους.

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! Η κόρη διάσημου ζευγαριού του Hollywood μας παρουσιάζει τη σύντροφο της