Miley μας κοροιδεύεις; Δείτε με τι εμφάνιση προσπάθησε να... περάσει απαρατήρητη

Γωγώ Φούντα
Miley μας κοροιδεύεις; Δείτε με τι εμφάνιση προσπάθησε να... περάσει απαρατήρητη

Πραγματικά... αιφνιδίασε τους θαυμαστές της

Μετά από την μακρά νοσηλεία της λόγω αλλεργικής αντίδρασης, η Miley Cyrus έχει βαλθεί να μας πείσει ότι είναι η επιτομή του σωστού και κυρίως υγιεινού lifestyle! Όπως λοιπόν δήλωσε πρόσφατα, και με αφορμή φυσικά την παγκόσμια περιοδεία της η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, κάθε φορά που βρίσκεται σε tour δεν πίνει και δεν καπνίζει!

Και πάνω που είπαμε να την πιστέψουμε, εμφανίζεται η Miley σε club του Λονδίνου, κρατώντας μία... γρανίτα με γεύση σαμπάνια, μην μας ρωτάτε τι περιεκτικότητα σε αλκοόλ είχε, να χορεύει ξέφρενα και φυσικά να επιδίδεται στα γνωστά της καμώματα!

Το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης βέβαια, είναι το γεγονός ότι η διάσημη τραγουδίστρια, σε μία προσπάθεια να μην τραβήξει τα βλέμματα, και να μην την πρήξουν οι φανς, είπε να αλλάξει λίγο την εμφάνισή της, φορώντας μία... πορτοκαλί περούκα η οποία θύμιζε την υπέροχη κόμη της Άριελ!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, την αναγνώρισαν όλοι, μιας και υπήρξαν αρκετοί που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για την αλλόκοτη κυρία με τα ακόμη πιο αλλόκοτα μαλλιά! Την επόμενη φορά, να της προτείνουμε καμπαρντίνα και εφημερίδα με 2 τρύπες για να ολοκληρωθεί το σύνολο!

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Καλέ πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt;