Ποιο αγαπημένο μας «Φιλαράκι» επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ποιο αγαπημένο μας «Φιλαράκι» επιστρέφει στην τηλεόραση;

Θα κάνει άραγε επιτυχία αυτή τη φορά;

 

Είναι οι πιο αγαπημένοι τηλεοπτικοί ήρωες. Τα Φιλαράκια για 10 χρόνια έκαναν την ζωή μας πιο αστεία και χαρούμενη και φυσικά τους εαυτούς τους πολυεκατομμυριούχους και διάσημους.

Και όμως αυτή η τεραστία επιτυχία της σειράς δεν ήταν απαραίτητο ότι θα εξασφάλιζε το μέλλον των πρωταγωνιστών. Με ελάχιστες μικρές εξαιρέσεις τα Φιλαράκια παραμένουν η μεγαλύτερη του επιτυχία όλων των ηθοποιιών.

Ανάμεσα σε εκείνους που δοκίμασαν να ξανακάνουν μια επιτυχία στην τηλεόραση ήταν η ταλαντούχα Lisa Kudrow, η Φοίβη, η οποία το 2005 συνεργάστηκε με τον δημιουργό του "Sex and the City" για να δημιουργήσουν για το HBO μια μαύρη κωμωδία με τίτλο "The Comeback". Η σειρά αν και ήταν έξυπνη και πολύ αστεία δεν πούλησε όσο θα ήθελαν οι παραγωγοί και το κανάλι και έτσι έπαιξαν μόνο τα 13 επεισόδια του πρώτου κύκλο πριν ακυρωθεί.

Σήμερα λοιπόν 8 χρόνια μετά αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και πρέπει να είναι ίσως το μοναδικό σίριαλ που χρειάστηκε 8 χρόνια για να συνεχίσει το σενάριο από εκεί που το αφήσαμε.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι έναν από τα τότε πιτσιρίκια που έπαιζαν στη σειρά ήταν ο kellan Lutz που αργότερα έγινε διάσημος για τη συμμετοχή του στις ταινίες "Twilight".