Η κόρη του David Hasselhoff είναι μοντέλο και σχεδιάστρια για παχουλές! Δείτε τη

Γωγώ Φούντα
Η κόρη του David Hasselhoff είναι μοντέλο και σχεδιάστρια για παχουλές! Δείτε τη

Και κάνει πολύ πετυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας

Μπορεί ο πατέρας της να έγινε διάσημος δείχνοντας το καλογυμνασμένο του κορμί, και τρέχοντας σε παραλίες με ένα κόκκινο μαγιό ως Mitch Buchannon, αλλά η Hayley Ηasselhoff φαίνεται ότι ούτε φαν της γυμναστικής είναι, ούτε και της αυστηρής διατροφής!

Η κόρη του διάσημου ναυαγοσώστη λοιπόν, εδώ και αρκετό καιρό, κάνει τη δική της, πετυχημένη θα λέγαμε καριέρα, στο χώρο της μόδας, αλλά το κορμί της δε θυμίζει σε τίποτα αυτό των ανορεξικών μοντέλων!

Η 21χρονη λοιπόν, η οποία έχει αρκετά παραπάνω κιλά, τον τελευταίο καιρό κάνει καριέρα στην μόδα, και πιο συγκεκριμένα στην μόδα για παχουλές! Η ίδια μάλιστα, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Paris' Pulp Fashion Week, όχι μόνο με τα σχέδιά της, αλλά και με την άνεση με την οποία περπάτησε στην πασαρέλα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέγεθος των ρούχων που σχεδιάζει, εκείνη απάντησε: «Το να αποκαλούν μερικά νούμερα, μεγάλα, είναι γενικότερα άδικο. Προτιμώ να τα αποκαλούμε ρούχα για γυναίκες με καμπύλες και όλων των μεγεθών και σχημάτων! Ελπίζω απλά κάποια μέρα, να αντιμετωπιζόμαστε με τον ίδιο σεβασμό, που αντιμετωπίζονται και οι πιο λεπτές γυναίκες», είπε η Hayley και φυσικά μαζί της συμφώνησε μεγάλη μερίδα γυναικών, που απέχει από το ανορεξικό πρότυπο!

Διαβάστε ακόμη:

Angelina Jolie: αποσύρεται από την ηθοποιία;

Η τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού για τη γιορτή της Μητέρας!