Η Demi Moore επιτέλους πάχυνε: Δείτε το νέο της look

Η Demi Moore επιτέλους πάχυνε: Δείτε το νέο της look

Για πρώτη φορά μετά από καιρό δείχνει υγιής

Η Demi Moore μετά το χωρισμό της από τον Ashton Kutcher είχε γίνει σκιά του εαυτού της. Η πολύ αδύνατη σιλουέτα της είχε ανησυχήσει τους fans της ανά τον κόσμο. Τα χρόνια περνούσαν αλλά η διάσημη ηθοποιός παρέμενε υπερβολικά αδύνατη. Κι εκεί που λέγαμε ότι θα πάρει την κάτω βόλτα (μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Mila Kunis), τελικά μας διέψευσε.


Η Demi απαθανατίστηκε την περασμένη Κυριακή έξω από το σπίτι της στην California, παρέα με τις δυο κόρες της Rumer και Tallulah. Η διάσημη ηθοποιός ανταμείφτηκε με μια υπέροχη ανθοδέσμη για τη γιορτή της μητέρας, καθώς και με τρυφερά λόγια από την κόρη της Rumer. Η κόρη της πόσταρε φωτό της από τα παιδικά της χρόνια, παρέα με τη Demi και έγραψε από κάτω: 'Happy Mothers Day στην υπέροχη μητέρα μου. Είσαι πανέμορφη και μέσα και έξω, δείχνοντάς μου καθημερινά τι σημαίνει να είσαι μια δυνατή, παθιασμένη γυναίκα. Σε αγαπώ με τα όλη μου την ψυχή μαμά. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον κόσμο'


Πάντα τέτοια να της ευχηθούμε. Να είναι υγιής και ευτυχισμένη με ανθρώπους που την αγαπούν. Δείτε πώς είναι η Demi σήμερα. Τέλειο, υγιές κορμί. Εύγε!

Διαβάστε ακόμα

Η τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού για τη γιορτή της Μητέρας!

Οι «τρίχες» της showbiz, οι ντροπές της Jessica Alba και το... γιοφύρι της Aniston!