Σταυρώστε τους: Αυτοί είναι όλοι οι διάσημοι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές!

Σταυρώστε τους: Αυτοί είναι όλοι οι διάσημοι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές!

Εσείς ποιον διάσημο θα ψηφίσετε;

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση χρειάζονται ανάλογα λαμπερά ονόματα συνήθως καλλιτεχνών να «στολίσουν » τις λίστες των υποψηφίων. Στις φετινές δημοτικές εκλογές υπάρχουν 25 διάσημοι Έλληνες που ζητάνε μια ψήφο σας. Δείτε ποιοι είναι!

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο ηθοποιός διεκδικεί την ψήφο σας από το ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον δήμο Αθήνας.

Γιώργος Λιανός: Αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον φίλο και υποψήφιο για τη δημαρχία του Σαρωνικού, κατεβαίνοντας στις φετινές εκλογές με τον συνδυασμό του.

Κώστας Σόμμερ: Θα δοκιμαστεί σε ρόλο υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Άλιμο.

Στέλιος Διονυσίου: Κατεβαίνει υποψήφιος στο δήμο του Βύρωνα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Μόνο... «Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής. αποφάσισε να ριχτεί στη μεγάλη μάχη των δημοτικών εκλογών, συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στο ψηφοδέλτιο για τον δήμο Αθηναίων.

Σοφία Βογιατζάκη: Η αγαπημένη κωμικός ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα του δήμου Καλλιθέας, στον οποίο θέτει υποψηφιότητα.

Ηλίας Ψινάκης: Θέλει να δει τον εαυτό του δήμαρχο στον καλλικρατικό Δήμο Μαραθώνα. Ο ίδιος μένει κατοικεί στον Νέο Βουτζά από το 1996 και ξέρει καλά τα προβλήματα της περιοχής του.

Λευτέρης Πανταζής: "Αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές" δήλωσε ο ΛΕ-ΠΑ και τήρησε τη δέσμευσή του. Ξεκινά προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Γεράσιμος Γεννατάς: Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο Πετρούπολης. Μεγαλωμένος στα δυτικά προάστια και γνωστός στην περιοχή του με το υποκοριστικό «Μάκης».

Τάσος Χαλκιάς: Δήλωσε υποψήφιος για δήμαρχος Χαϊδαρίου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Κάτω Παρτάλι κατεβαίνει ανεξάρτητος και πολιτικά αχρωμάτιστος !

Άννα Φόνσου: Η ηθοποιός πήρε την απόφαση να ομορφύνει την Αθήνα, βάζοντας το όνομά της στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη.

Παύλος Χαικάλης: Επιλέχτηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες εκλογές..

Μάνος Ιωάννου: Είναι έτοιμος αν και μικρός σε ηλικία να προσφέρει τις υπηρεσίες στο Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε Άλιμο.

Τζούλια Παπαδημητρίου: Τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου επέλεξε η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου για την υποψηφιότητά της.

Αντωνία Γιαννούλη: Έγινε γνωστή από τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Σήμερα είναι υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης.

Μιχάλης Μανιάτης: Αποφάσισε να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Πύργο Ηλείας.

Ιωάννα Σουλιώτη: Ο δήμος Βύρωνα είναι ο τόπος της εκλογικής της δράσης.

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο ηθοποιός κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Μεσσήνης, όπου είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη.

Στέλλα Κονιτοπούλου: Άφησε τα μικρόφωνα και τις νησιώτικες μελωδίες και έστρεψε όλη της την προσοχή στα κοινά. Συμμετέχει στον ενοποιημένο δήμο Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης.

Απόστολος Γκλέτσος: Για ακόμη μια φορά θα είναι υποψήφιος στον διευρυμένο δήμο Στυλίδας και ήδη θεωρείται το απόλυτο φαβορί.

Κώστας Μπίγαλης: Ευαισθητοποιημένος πολίτης στον δήμο της Νέας Φιλαδελφείας, διεκδικεί μια θέση στον δήμο.

Βάνα Μπάρμπα: Έχει υπάρχει υποψήφια τόσο με τον ΛΑ.ΟΣ, όσο και με το ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη φοράβάζει το όνομά της στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Γλυφάδας.

Λίλα Καφαντάρη: Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ επιλέχθηκε για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μπέσσυ Αργυράκη: Η τραγουδίστρια ζητά την ψήφο των κατοίκων της Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Δυνατή Γλυφάδα».