Rihanna: Αφού άκουσε το κράξιμο του αιώνα, κάνει τα πάντα για να γίνει και πάλι αγαπητή

Γωγώ Φούντα
Rihanna: Αφού άκουσε το κράξιμο του αιώνα, κάνει τα πάντα για να γίνει και πάλι αγαπητή

Τι έκανε για να κατευνάσει την οργή των φαν;

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε ότι η Rihanna έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, και μάλιστα δημόσια, μία θαυμάστριά της η οποία έκανε το λάθος να αντιγράψει ένα από τα outfits που είχε επιλέξει λίγα χρόνια πριν. Όπως ήταν αναμενόμενο, και επειδή το κοινό περιμένει όλους αυτούς τους stars στη γωνία, η RiRi άκουσε της χρονιάς της, και όχι άδικα αν μας ρωτάτε!

Μετά από όλα αυτά βέβαια, είπε να κάνει στροφή στην ποιότητα και να λάβει και πάλι τη θέση που της αξίζει στις καρδιές του απλού κοσμάκη: Αυτή στο κέντρο!

Η ευκαιρία λοιπόν που της δόθηκε να επανορθώσει, θα λέγαμε ότι ήταν... μάνα εξ' ουρανού, διότι παρόλο που δεν ήταν στημένο, κάποιοι κακεντρεχείς, όχι εμείς, θα μπορούσαν να το πουν κι αυτό, φάνταζε ακριβώς έτσι! Η star λοιπόν, πήγε να απολαύσει τον αγώνα της αγαπημένης της ομάδας μπάσκετ, όπως πάντα πρώτη μούρη, και μάλλον η τύχη ήταν με το μέρος της.

Εκεί λοιπόν ήταν και ο συμπαθής 65χρονος πρόεδρος της αστυνομίας του Los Angeles, Steve Soboroff, o οποίος δεν έχασε ευκαιρία, οι άντρες είναι ίδιοι σε όλες τις ηλικίες τελικά, πλησίασε την μονίμως ημίγυμνη τραγουδίστρια, και της ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία! Και επειδή η Rihanna θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, άρπαξε το κινητό και στην προσπάθειά της να απαθανατίσει την ίδια και το θαυμαστή της, το έριξε με αποτέλεσμα να σπάσει την οθόνη!

Η RiRi σαν... καλό κορίτσι που είναι, ζήτησε συγνώμη και την επόμενη μέρα, δώρισε στην αστυνομία του Los Angeles $25,000 για τις οικογένειες των υπαλλήλων που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος! Το σπασμένο κινητό δε, βγήκε στο eBay και κατάφερε να χτυπήσει το ποσό των $57.000!

Καλά όλα αυτά και μπράβο στην Rihanna! To κινητό του χριστιανού το αντικατέστησε τελικά;

Διαβάστε ακόμη:

Τι δεν πάει καλά στον γάμο της Beyonce; Γιατί έσβησε το tattoo του γάμου της;

Μετά τον Orlando, αυτός; Δείτε το νέο, όχι και τόσο εμφανίσιμο, αγαπημένο της Miranda Kerr