Η Nicole Kidman ξανακύλησε στα botox: Δείτε τη νέα της... «τσιτωμένη» εμφάνιση

Γωγώ Φούντα
Η Nicole Kidman ξανακύλησε στα botox: Δείτε τη νέα της... «τσιτωμένη» εμφάνιση

Νicole άλλα έλεγες πέρυσι

Ναι δεν είπαμε, όταν είσαι star του Hollywood καλό θα είναι και τον εαυτό σου να προσέχεις, και το σώμα και την εικόνα σου! Τι θέμα είναι βέβαια, όλα αυτά να τα κάνεις με μέτρο και... σύνεση γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι όταν αυτό χαθεί, τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ολέθρια!

Αυτό ακριβώς το μέτρο φαίνεται ότι έχει χάσει για τα καλά πλέον η Nicole Kidman, η οποία τελευταία έχει αποκτήσει ένα νέο χόμπι, και δεν εννοούμε τη... φωτογραφία! Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία αυτή την περίοδο τριγυρνάει στις Κάννες προωθώντας τη νέα της ταινία, Grace Of Monaco, που παρεμπιπτόντως έχει πάρει κάκιστες κριτικές, εμφανίστηκε, εντυπωσιακή μεν, αλλόκοτη δε!

Το πρόσωπο λοιπόν της star, εκτός του ότι ήταν καλυμμένο από μία μυστηριώδη λευκή σκόνη, φημολογείται ότι πρόκειται για την ίδια που εμφανίστηκε και στο πρόσωπο της Angelina Jolie, τα χαρακτηριστικά της από τα botox, και ποιος ξέρει τι άλλο, ήταν τόσο παγωμένα και παραμορφωμένα που πραγματικά.... νιώσαμε αμηχανία από την υπερπροσπάθειά της να χαμογελάσει και να πάρει την παραμικρή έκφραση!

Το αστείο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι μόλις πέρυσι, είχε δηλώσει ότι κόβει μαχαίρι τα botox, μιας και το αποτέλεσμα πλέον δεν της άρεσε καθόλου καθώς κάποιες φορές δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον ίδιο της τον εαυτό!

Nicole μου... Σαν πολύ αδύναμη μνήμη δεν έχεις;

Διαβάστε ακόμη:

H μεγάλη κόρη των Bradgelina, Shiloh, μεγάλωσε και είναι ολόιδια με τον Brad Pitt (φωτός)

Ακόμη πιο αδύνατη: Δείτε τη μικροσκοπική μέση που απέκτησε η Jessica Simpson