Νέο ταλέντο στην οικογένεια: Δείτε το δαχτυλίδι που σχεδίασε ο Knox για τη μαμά Angelina!

Νέο ταλέντο στην οικογένεια: Δείτε το δαχτυλίδι που σχεδίασε ο Knox για τη μαμά Angelina!

Μάθετε τα δώρα που της χάρισαν τα παιδιά της για τη γιορτή της Μητέρας

Η Angelina Jolie είναι η πιο τυχερή μαμά στο Hollywood, καθώς δεν έχει ένα, αλλά 6 παιδιά να την λατρεύουν. Και μπορεί οι περισσότερες μανούλες να πήραν στη γιορτή της Μητέρας μια τρυφερή καρτούλα άντε και λουλούδια από τα παιδιά τους, η Angie στάθηκε κι εκεί τυχερή. Τα παιδιά της, της έκαναν δώρο ένα χρυσό δαχτυλίδι, το οποίο μάλιστα σχεδίασε ο βιολογικός της γιος Knox.


H ίδια τονίζει: «Ο Brad και τα παιδιά είναι πάρα πολύ δημιουργικά. Τους αρέσει διαρκώς να φτιάχνουν πράγματα. Ο Knoxy σχεδίασε μια εικόνα εμπνευσμένη από την ταινία Maleficent (στην οποία και πρωταγωνιστεί η διάσημη μαμά του). Το σχέδιό του, λοιπόν, μετατράπηκε (με τη βοήθεια του μπαμπά Brad) σε... χρυσό δαχτυλίδι.»


Από την άλλη η κόρη της Vivienne, της χάρισε μαξιλάρια και είδη γραφικής ύλης για το γραφείο της. Τέλος, ο δεκάχρονος Pax, ο οποίος γνωρίζει την αδυναμία της Angelina στον Goofy, της ζωγράφισε τον αγαπημένο της ήρωα πάνω σε ένα t-shirt, το οποίο και φόρεσε η τυχερή μαμά μαζί με μια κορώνα στο κεφάλι!


Μια υπέροχη οικογένεια! Αναμένουμε το γάμο του διάσημου ζεύγους. Δείτε την Jolie με το νέο της δαχτυλίδι στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Η Angelina Jolie μιλάει πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου της

Angelina Jolie: Με black& white διάθεση και custom Louboutin,στην περιοδεία του Maleficent