Η Rihanna εξευτέλισε θαυμάστριά της μέσω Twitter!

Γωγώ Φούντα
Η Rihanna εξευτέλισε θαυμάστριά της μέσω Twitter!

Το επόμενο στάδιο είναι να την κλείσουν σε καμιά κλινική, και να μην τη αφήσουν να ξαναβγεί

Κοιτάξτε να δείτε: Με την Rihanna δεν έχουμε απολύτως τίποτα, απεναντίας μάλιστα τη θεωρούμε λαμπερή, ταλαντούχα και ικανή να τραβάει τα βλέμματα πάνω της με το που εμφανίζεται! Με λίγα λόγια, διαθέτει ένα star quality, που ισάξιο ίσως έχει μόνο η Beyonce και η Angelina Jolie, για διαφορετικούς πάντα λόγους!

Ωστόσο, καλή χρυσή και σέξι, αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε, ότι τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει τα όρια με αποτέλεσμα, όχι να μας βομβαρδίζει με γυμνές πόζες, σιγά το νέο, ή να καπνίζει μαριχουάνα και να φωτογραφίζεται σε φάσεις έντονης... νιρβάνας, δεν μας ενδιαφέρει, αλλά να φέρεται άσχημα ακόμη και σε άτομα που τη θαυμάζουν και την αγαπούν. Και όχι απλά να φέρεται άσχημα, αλλά να τα ξεφτιλίζει και δημόσια!

Για να γίνουμε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι, η Alexis Carter ετών 16, αποφάσισε να εντυπωσιάσει στον ετήσιο σχολικό χορό, ξέρετε αυτό το αμερικάνικο έθιμο που όλοι έχουμε δει σε νεανικές ταινίες, και αντέγραψε μία εμφάνιση του ινδάλματός της από το 2010. Φανερά ενθουσιασμένη λοιπόν η 16χρονη, έκανε ένα κολάζ με τη φωτογραφία της Rihanna και της ίδιας να φορούν την εντυπωσιακή πράσινη φόρμα γράφοντας από κάτω: Ιnstagram VS Real Life!

Η Rihanna ωστόσο, σαν καμένη που είναι, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, έκανε share τη φωτογραφία βάζοντας μία λυπημένη φατσούλα σε ένδειξη αποδοκιμασίας! Όπως καταλαβαίνετε, η επίθεση θαυμαστών και μη ήταν άμεση, με την ίδια την Carter να δηλώνει: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσαρεστήθηκε εφόσον το ρούχο ήταν ακριβώς το ίδιο. Μου φαίνεται ότι δεν αγαπάει τους θαυμαστές της όσο λέει».

Εμείς να πούμε ότι μάλλον δεν αγαπάει ούτε τα... άντερά της! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να τη βαριέται αφόρητα πλέον!

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce για την αδελφή της: «Δεν ήταν μεθυσμένη, έχουμε προβλήματα όπως κάθε οικογένεια»

Νέο ταλέντο στην οικογένεια: Δείτε το δαχτυλίδι που σχεδίασε ο Knox για τη μαμά Angelina!