Βαρύ φορτίο!Με 12 βαλίτσες πέταξε η Kim Kardashian για τον γάμο της στη Φλωρεντία

Βαρύ φορτίο!Με 12 βαλίτσες πέταξε η Kim Kardashian για τον γάμο της στη Φλωρεντία

Ποιος τις κουβάλησε; Δείτε στο φωτογραφικό υλικό.

Κανένας λόγος για μετριότητες. Η Kim Kardashian σκοπεύει ο δεύτερος γάμος της να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός και από τον πρώτο και είναι σε πολύ καλό δρόμο!

Η 31χρονη socialite έφυγε χτες από το Los Angeles με προορισμό την Ευρώπη, όπου θα συναντήσει τον καλό της, Kanye West και με την παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης σε κάποιο κάστρο της Φλωρεντίας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Φυσικά, η Kim που φημίζεται για την τεράστια γκαρνταρόμπα της και τον πολυτελή τρόπο ζωής έφτασε στο αεροδρόμιο του LAX με ούτε λίγο ούτε πολύ 12 βαλίτσες (!) τις οποίες ένας άτυχος υπάλληλος έπρεπε να μεταφέρει!

Η tv persona έδειχνε χαρούμενη και χαλαρή, φορώντας μαύρο παντελόνι, μπλούζα και δερμάτινο σακάκι και έχοντας μαζί της την κόρη της, North West.

Πληροφορίες για το νυφικό της διάσημης νύφης δεν έχουμε, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον θα επιλέξει κάποια δημιουργία του οίκου Balmain. Μην ανησυχείτει γιατί όπως και τον πρώτο της γάμο και αυτόν θα τον δούμε στο reality show, όπου πρωταγωνιστεί με τις αδελφές της.

Διαβάστε ακόμη:

Tέτοια ζευγάρια θέλουμε! Ο Johnny Depp και η Amber Heard δεν κρατιούνται