Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Harry & Cressida ξανά μαζί

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Harry & Cressida ξανά μαζί

Διάβασε γιατί χώρισαν και γιατί τα ξαναβρήκαν...

Πόσο καιρό άντεξαν χωριστά αυτή τη φορά; Μόλις τρεις εβδομάδες! Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να είναι το πιο ζωηρό μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αλλά φαίνεται πως πάντα γυρνά στο... λιμανάκι του.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως ο μικρος αδελφός του πρίγκιπα William και η Cressida Bonas μετά τον χωρισμό τους -πριν από περίπου ένα μήνα- είναι και πάλι σε συζητήσεις για επανασύνδεση. Πηγές ανέφεραν ότι πριν λίγες μέρες η Cressida επισκέφτηκε τον καλό της στο σπίτι του στο παλάτι του Kensington για να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους.

Φίλος από το περιβάλλον του Harry ανέφερε: "Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους είχαν συνεχή επικοινωνία και τώρα συναντήθηκαν ξανά".

Ο λόγος που το ζευγάρι είχε χωρίσει την τελευταία φορά ήταν γιατί η Cressida είδε στον Τύπο τον Harry να φλερτάρει με την Amanda Sheppard την πρώην σύντροφο του Bryan Ferry.

article-2631560-1DE53D4400000578-338 634x780

Και η Cressida δεν το άφησε έτσι. Πριν λίγες μέρες μαζί με την ξαδέλφη του Harry, Βeatrice βγήκαν σε διάσημο club του Λονδίνου, και όπως είπαν οι paparazzi, που τις φωτογράφισαν, η 24χρονη Bonas έλαμπε με το μπλε, στενό φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει. Μετά ο Harry είδε τις φωτογραφίες και την πήρε τηλέφωνο! Απλά!

Διαβάστε ακόμη:

Tέτοια ζευγάρια θέλουμε! Ο Johnny Depp και η Amber Heard δεν κρατιούνται