Διάσημοι, πετυχημένοι και... χωρίς απολυτήριο! Ποιοι stars δεν έχουν τελειώσει το λύκειο;

Γωγώ Φούντα
Διάσημοι, πετυχημένοι και... χωρίς απολυτήριο! Ποιοι stars δεν έχουν τελειώσει το λύκειο;

Αν κρίνουμε πάντως από την πορεία τους, μάλλον το απολυτήριο τους ήταν εντελώς άχρηστο!

Μετά τον καυγά του ασανσέρ και το... ταλκ στο εντυπωσιακό κατά τ΄άλλα πρόσωπο της Angelina Jolie, μία είδηση που προκάλεσε πάθη και αντιδράσεις, είναι και η ενθάρρυνση της Kate Moss στην 16χρονη αδερφή της Lottie, να παρατήσει το σχολείο και να ασχοληθεί με την καριέρα της στο modeling!

Όπως αντιλαμβάνεστε, πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν της ιέρεια της μόδας, μιας και είναι ευρέως γνωστό ότι... άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι παρά το γεγονός ότι η μόρφωση, όχι μόνο είναι απαραίτητη, αλλά πολλές φορές κρίνεται και ζωτικής σημασίας, τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες συμβάντων και συμπεριφορών, οι οποίες παρόλο που προέρχονται από λαμπρά μυαλά με την απαραίτητη φυσικά εκπαίδευση, στερούνται πλήρως παιδείας και απλών κανόνων καλής συμπεριφοράς.

Και τελικά αναρωτιόμαστε: Είναι σωστό ένα παιδί να πιέζεται να μορφωθεί, τουλάχιστον με την πρακτική έννοια του θέματος, μιας και μορφωμένος δεν θεωρείται ο κάτοχος πτυχίου, ή να του δίνεται η ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει αυτό που αγαπάει;

Εμείς λοιπόν, με αφορμή τη Lottie Moss, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο διάσημους και πετυχημένους ανθρώπους της showbiz, οι οποίοι δεν έχουν τελειώσει το σχολείο, αλλά καλώς ή κακώς, δεν τα έχουν πάει και άσχημα!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο ασανσέρ; Beyonce & Jay Z κυκλοφορούν νέο σκανδαλώδες βίντεο και «ρίχνουν» το ίντερνετ

Η Τζένη και η θέα: Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία της Μπαλατσινού από τη Σαντορίνη