O Οrlando Bloom είναι και πάλι ερωτευμένος! Δείτε τη νέα του αγαπημένη

Γωγώ Φούντα
O Οrlando Bloom είναι και πάλι ερωτευμένος! Δείτε τη νέα του αγαπημένη

Η οποία δεν θα αρέσει καθόλου στην Miranda

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και μάλλον ο Orlando Bloom το ξέρει πολύ καλά αυτό! Διότι εκεί που η πρώην Miranda Kerr φημολογείται ότι βγαίνει με Αυστραλό πολυεκατομμυριούχο, σιτεμένο και όχι και... κουκλί ζωγραφιστό, εκείνος περνά στην αντεπίθεση και απαντά με νέα και ωραία!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε το διάσημο ηθοποιό στους δρόμους του Λονδίνου, αγκαζέ με τη νέα του αγαπημένη, Laura Paine, 23 ετών και... μοντέλο στο επάγγελμα!

Οι 2 τους φαίνονταν χαλαροί και κυρίως ερωτευμένοι, ενώ συντροφιά με φιλικό ζευγάρι, ναι έχουν ήδη κοινούς φίλους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο, με τη χαρωπή συντροφιά να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο έξω για τσιγάρο, εξ' ού και οι φωτογραφίες.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση της Miranda αφού αντικρίσει τον πρώην της ερωτευμένο και χαρούμενο, αλλά της ευχόμαστε να βρει σύντομα κάτι αναλογο της ηλικίας και της εμφάνισής της, αλλιώς θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι είναι από εκείνες που πρεσβεύουν το: Τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς (η παροιμία αυτή προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες).

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η μητριά του Flynn είναι πολύ όμορφη! Και... σχεδόν συνομήλική του!

Διαβάστε ακόμη:

«Κακοποιήθηκα στα 6 μου και με βίασαν στα 12»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Pamela Anderson

Αποκλείεται! Ποιος να το πίστευε πως o Justin Bieber κάνει παρέα με την...