Halle Berry: «Οι γιατροί με χαρακτήρισαν ιατρικό θαύμα»!

Γωγώ Φούντα
Halle Berry: «Οι γιατροί με χαρακτήρισαν ιατρικό θαύμα»!

Η πιο ειλικρινής συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού

Πολλούς χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να αποδώσουμε στη Halle Berry, μιας και γενικότερα δεν είναι και από τις πιο ήσυχες και διακριτικές celebrities, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να την πούμε... ψεύτρα, καθώς η τελευταία της συνέντευξη μπορούμε να πούμε ότι ξεχείλισε από ειλικρίνεια και αυθορμητισμό!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, κάθισε στον καναπέ της Ellen DeGeneres και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα μπορούσε παρά να πει την πάσα αλήθεια, ακόμη και για ένα αρκετά ευαίσθητο και προσωπικό θέμα, όπως είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Οι γιατροί αποκάλεσαν την εγκυμοσύνη μου γηριατρική. Ήμουν ένα ιατρικό θαύμα και πραγματικά υπέστη τεράστιο σοκ όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν έγκυος στην ηλικία των 47! Αρχικά νόμιζα ότι ξεκινούσε η εμμηνόπαυσή μου, καθώς είχα κάποια συμπτώματα καιρό πριν! Νομίζω ότι ήταν όλα αποτέλεσμα των προσευχών της Nahla, της κόρης μου. Μου ζητούσε αδερφάκι πολλά χρόνια και νομίζω πως οι προσευχές της ήταν αυτές που μας έδωσαν ακόμη ένα παιδί», είπε η Ηalle προκαλώντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού!

Εμείς βασικά δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτα για την ηλικία της, διότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ορίζει το σώμα του. Ευχόμαστε όμως η σχέση της με τον επίσης μουρλό Olivier Martinez, να εξομαλυνθεί, γιατί είναι πραγματικά λυπηρό να γίνονται μονίμως πρωτοσέλιδο, για αρνητικούς πάντα λόγους!

Διαβάστε ακόμη:

«Σ'αγαπώ, είσαι η αδυναμία μου»:Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε η Μαρία Κορινθίου

Δείτε τον personal trainer της Angelina Jolie: Έτσι «χτίζαμε» και εμείς κορμί!