Σας έλειψε ο Jude Law; Δείτε τον να ψωνίζει λαχανικά με κάπως... ιδιαίτερη εμφάνιση

Γωγώ Φούντα
Σας έλειψε ο Jude Law; Δείτε τον να ψωνίζει λαχανικά με κάπως... ιδιαίτερη εμφάνιση

Εμείς πάντως σε αγαπάμε όπως κι αν είσαι!

H αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε, μιας και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα του, και δη τη θεατρική, έχοντας αφήσει πίσω του σκάνδαλα του παρελθόντος, που δεν ήταν και λίγα! Οπότε κάθε εμφάνιση του Jude Law τραβάει σίγουρα την προσοχή, πόσο μάλλον όταν τον βλέπουμε χαλαρό να κάνει τα ψώνια του!

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, εθεάθη στο Λονδίνο, να ψωνίζει φρούτα και λαχανικά, φορώντας κάτι που σίγουρα για εκείνον μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση! Και δεν λέμε, φυσικά και θα πεταχτεί μέχρι το μανάβικο με ό, τι πιο απλό και πρόχειρο έχει, αλλά το... αβυσσαλέο ντεκολτέ της μπλούζας του, κάπως μας προβλημάτισε!

Αν σκεφτείς δε, ότι είναι Άγγλος, κάτι που σημαίνει ότι έχει το στιλ και το καλό γούστο στο DNA του, και πως κάποτε ντυνόταν υποδειγματικά, το συγκεκριμένο μπλουζάκι, μάλλον δε θα άρεσε και πολύ στις θαυμάστριές του! Παρόλα αυτά, και για να λέμε και την αλήθεια, παραμένει σέξι και ομολογουμένως πιο fit από ποτέ, τόσα λαχανικά και φρούτα δεν πάνε χαμένα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει comeback στον κινηματογράφο!

Άντε επιτέλους να τον θαυμάσουμε και πάλι γιατί βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε μόνο σε παλιές ταινίες! Και μια συμβουλή: Πέτα βρε Jude αυτή την μπλούζα! Είσαι καλύτερα χωρίς αυτή!

Διαβάστε ακόμη:

Θυμάστε τον Ντίλαν απ' το «Beverly Hills 90210»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Halle Berry: «Οι γιατροί με χαρακτήρισαν ιατρικό θαύμα»!