Γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος απέλυσε υπαλλήλους του;

Γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος απέλυσε υπαλλήλους του;

Δραστικές αλλαγές στα επαγγελματικά του

Φαίνεται ότι είναι περίοδος αλλαγών και ανακατατάξεων στην επαγγελματική ζωή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Πέτρου Κωστόπουλου.

Είναι γνωστό ότι εκτός από το πρωινό του Mega, ο Κωστόπουλος έχει ένα site και εκδίδει επίσης ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, το όποιο διατίθεται αποκλειστικά στα tablets.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν αποφάσισε να κάνει δραστικές αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό και απέλυσε τέσσερις εργαζόμενους. Για όσους τον ξέρουν, γνωρίζουν ότι είναι ο εργοδότης που πολύ σπάνια απολύει εργαζόμενους και αυτό ίσχυε πάντα, από την εποχή της παντοκρατορίας στα Media, μέχρι σήμερα στη μικρή εταιρία του που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Έτσι το γεγονός ότι απέλυσε υπαλλήλους του σε κάποια άλλη εταιρία θα πέρναγε στα ψιλά γράμματα, στην περίπτωσή του όμως, σημαίνει μεγάλες αλλαγές, τις οποίες θα τις δούμε στην πορεία.

Πάντως οι απολύσεις συνέπεσαν χρονικά με την αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη από την εκπομπή, που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι έφυγε επειδή ήρθε σε σύγκρουση με τον Πέτρο και οι διαφωνίες τους πλέον δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν.

Αν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο δικαιολογεί και την απόφαση του Πέτρου να κάνει μια γενική εκκαθάριση σε ό,τι τον ενοχλεί στα επαγγελματικά του και θέλει να το αλλάξει και να το κάνει καλύτερο. Ο χρόνος θα δείξει.