Το αγαπημένο καλοκαιρινό ζευγάρι επέστρεψε: Δείτε τους πιο... σεξουαλικούς από ποτέ

Γωγώ Φούντα
Το αγαπημένο καλοκαιρινό ζευγάρι επέστρεψε: Δείτε τους πιο... σεξουαλικούς από ποτέ

Και κάπως έτσι η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα

Ήταν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, όταν γίναμε μάρτυρες, και με φωτογραφικό φυσικά υλικό γιατί δεν κάνουμε μισές δουλειές εμείς, των υπερ-ερωτικών περιπτύξεων ανάμεσα στο διάσημο ηθοποιό Adrien Brody και την, ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή του φίλη, Lara Lieto!

Και επειδή, δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς κάπως μας έλειψαν τα παιδιά, σας έχουμε νέο φωτογραφικό υλικό, του αγαπημένου κατά γενική ομολογία, καλοκαιρινού ζευγαριού, το οποίο μόλις η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, παίρνει σβάρνα τα τουριστικά θέρετρα και... χαιδεύεται δίχως αύριο!

Αυτή τη φορά λοιπόν, τα 2 ερωτευμένα και παθιασμένα πιτσουνάκια, συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφου βρέθηκαν στις Κάννες στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας του Brody, Emperor! Kαι επειδή ο Adrien ξέρει πολύ καλά, ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, όποτε δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα: Έμπαινε σε ερωτικό mood, αγνοούσε τα φλας των φωτογράφων και έκανε την καλή του να νιώθει ως η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο!

Τέτοιους έρωτες θέλουμε να βλέπουμε! Και να τονίσουμε ότι το καλοκαίρι τώρα ξεκινά, οπότε έχουν να δουν πολλά ακόμη τα ματάκια μας!

Διαβάστε ακόμη:

Μπελάδες για τον Will Smith και την 13χρονη κόρη του. Το τμήμα ανηλίκων ανέλαβε έργο

Sexy Εριέττα: Δείτε την topless εμφάνιση της Κούρκουλου στην παραλία