Το δεύτερο πιο αγαπημένο (μας) ζευγάρι του Hollywood, περιμένει το πρώτο του παιδί

Γωγώ Φούντα
Το δεύτερο πιο αγαπημένο (μας) ζευγάρι του Hollywood, περιμένει το πρώτο του παιδί

Με το καλό να ευχηθούμε

Είναι νέοι, όμορφοι και διάσημοι! Επίσης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood χωρίς να έχουν απασχολήσει ποτέ τα έντυπα με σκάνδαλα και περίεργες συμπεριφορές! Οπότε, όταν ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, χαρήκαμε γιατί πολύ απλά μας είναι όμορφοι άνθρωποι είναι καλό να διαιωνίζουν το είδος τους!

Ο λόγος για την Rachel Bilson και τον Hayden Christensen, οι οποίοι πριν λίγες μόλις μέρες ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του Star Wars, και η 32χρονη που γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη νεανική σειρά O.C είναι μαζί από το 2007. Έπειτα από τα κλασικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και κάποιους χωρισμούς, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, οι 2 τους αποφάσισαν ότι δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλο, και από κοινού κάνουν το μεγάλο βήμα, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού.

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, η Rachel πάνω από 27 δε φαίνεται για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον Hayden που σαν να μη μεγαλώνει και πολύ ωραία, αν αναλογιστεί κανείς πόσο όμορφος και εντυπωσιακός ήταν στο ξεκίνημά του! Επίσης, δεν σας φαίνεται ότι αυτοί οι 2 είναι το αντίπαλον δέος του ζεύγους Leighton Meester-Adam Brody; Εμείς πάντως προτιμάμε τους δεύτερους...

Διαβάστε ακόμη:

O γιος της Victoria, Brooklyn Beckham δουλεύει ως σερβιτόρος: Δε θα πιστέψετε το λόγο!

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει τη δική της εκπομπή κα πιέζει το κανάλι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο!