Aυτό το γλυκό κοριτσάκι, μετατράπηκε στην μεγαλύτερη... bitch του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Aυτό το γλυκό κοριτσάκι, μετατράπηκε στην μεγαλύτερη... bitch του Hollywood!

Aρχίστε να μαντεύετε

Και εκεί που χαζεύαμε στο internet για να περάσει η ώρα, πέφτουμε πάνω στη φωτογραφία της πιο γλυκιάς ίσως μικρούλας που έχουμε δει ποτέ, και δεν είμαστε και απ' αυτές που μελώνουν με τα μωρά, και φυσικά άρχισαν να πέφτουν τα στοιχήματα για το ποια σημερινή star μπορεί να είναι!

Δυστυχώς, και έπειτα από πολλές άκυρες προσπάθειες, και αφού έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα όλων των America's Sweethearts, τα οποία αμέσως απορρίφθηκαν, αναγκαστήκαμε να παραδεχτούμε την ήττα μας και να το... πάρει το ποτάμι που λέγαμε και παιδιά!

Chelsea Handler adjusted

Η γλυκύτατη αυτή μικρούλα λοιπόν, είναι η Chelsea Handler, η οποία όχι μόνο δεν είναι γλυκιά και καλοκάγαθη, όπως φαινόταν ότι θα γίνει, αλλά χωρίς υπερβολή τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μία από τις μεγαλύτερς μέγαιρες του Hollywood, κράζοντας και προσβάλοντας, όποιον κακομοίρη πέσει στο στόμα της, εκτός φυσικά από τους διάσημους φίλους της!

Η αγαπημένη της ως γνωστόν, είναι η Angelina Jolie, μιας και συχνά πυκνά μπαίνει στο στόχαστρο της Chelsea, λόγω της φιλίας της με την Jennifer Aniston!

Τελικά, βγάζουμε συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος όντως αλλάζει!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημοι, πετυχημένοι και... χωρίς απολυτήριο! Ποιοι stars δεν έχουν τελειώσει το λύκειο;

Gym time: Πρέπει να δείτε τη Jessica Simpson και τα super γυμνασμένα πόδια της