Mας μυρίζεται τσακωμός: Η ειρωνική ατάκα του Jay Z για το γάμο των Kanye-Kim

Γωγώ Φούντα
Mας μυρίζεται τσακωμός: Η ειρωνική ατάκα του Jay Z για το γάμο των Kanye-Kim

Kάτι μας λέει ότι μετά το μυστήριο δεν θα είναι φίλοι για πολύ

Η διεθνής showbiz, όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, κινείται στους ρυθμούς του γάμου της χρονιάς, ίσως και της δεκαετίας, που δεν είναι άλλος από αυτόν της Kim Kardashian και του Kanye West! Σύσσωμη λοιπόν η παγκόσμια κοινή γνώμη, περιμένει, με περίσσια θα λέγαμε αγωνία, την σίγουρα εντυπωσιακή εμφάνιση της Kim, αλλά και όλες τις εκπλήξεις που θα έχει επιφυλάξει το διάσημο ζεύγος στους εκλεκτούς του καλεσμένους του.

Ήδη, το bachelor πάρτι της νύφης στο Παρίσι, όπου θα γίνει και ο γάμος ως γνωστόν, κάνει το γύρο του κόσμου, με τις... ολίγον αλαφροΐσκιωτες κυρίες της οικογένειας Kardashian να διασκεδάζουν εν εξάλλω, και φυσικά να κάνουν την μία γκάφα μετά την άλλη! Κι αν η οικογένεια και οι φίλες της Kim έδωσαν το παρών στο πάρτι της, δεν είδαμε κανένα απολύτως ίχνος της... κουμπάρας Beyonce, η οποία ως γνωστόν θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο τυπικές σχέσεις με την reality star!

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι μόνο η Beyonce που σνομπάρει τους μελλόνυμφους, αλλά και ο σύζυγός της, ναι ο κύριος που τρώει σφαλιάρες, Jay Z! Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι συμπαθεί τον Kanye και θα είναι κουμπάρος του, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του διάσημου μουσικού, όταν ρωτήθηκε για τον πολυαναμενόμενο γάμο, είπε γελώντας: «Το τσίρκο πάει στο Παρίσι»!

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ο Jay Z, παρόλο που έκανε την υποχώρηση και υπέκυψε στα παρακάλια του Kanye να τον παντρέψει, δε συμφωνεί, ούτε με το χαμό που ακολουθεί τους κουμπάρους του, ούτε με το ποιόν της Kim, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους «ρουφιάνους», δεν θεωρεί τον Kanye καν φίλο του, και απλά δέχτηκε λόγω της επαγγελματικής τους σχέσης.

Εντάξει, μπορούμε να πούμε το ζεύγος Jay Z-Beyonce λίγο σνομπ, αλλά και ποιος δεν θα ήταν στη θέση τους; Τους φανταζόμαστε στο «γλέντι» του γάμου γλαρωμένους να παίζουν με τα κινητά τους και ήδη γελάμε με την εικόνα!

Διαβάστε ακόμη:

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα μεγάλωσε: Δείτε τον μαζί με τη διάσημη μαμά του!

Απίστευτο: Δείτε πώς ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος 18 χρονών.