Στο pre-wedding party των Kim και Kanye όλοι... έκλαιγαν!

Γωγώ Φούντα
Στο pre-wedding party των Kim και Kanye όλοι... έκλαιγαν!

Από την απελπισία μήπως;

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο γάμος Kanye-Kim είναι, χωρίς υπερβολή κάτι σαν σήριαλ, μιας και εδώ και έναν τουλάχιστον μήνα, βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις γυρω από το μυστήριο, και μυστήριο δε βλέπουμε! Αντ' αυτού, σας έχουμε το χθεσινοβραδινό pre-wedding party, το οποίο περιείχε και μία... έκλπηξη του γαμπρού Kanye στη νύφη Kim!

Mε τοποθεσία το παλάτι, τουλάχιστον στην όψη του διάσημου fashion designer Valentino, οι μελλόνυμφοι, γιόρτασαν για 90ή φορά τον επικείμενο γάμο τους με φίλους και συγγενείς. Το κομμάτι της ψυχαγωγίας ανέλαβε η Lana Del Rey, όχι με το κλαρίνο της αλλά με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για την μέρα αυτή από τον Kanye προς την αγαπημένη του!

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με την Kim να μην μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα... ρούχα της, καθώς είχε φροντίσει να είναι για ακόμη μία φορά, αέρινα και λίγα!

Κατά τ' άλλα οι περισσότεροι καλεσμένοι μάλλον βαρέθηκαν με τον Bruce Jenner να είναι λίγο πριν το κόψιμο φλέβας, και να αναπολεί το σπιτάκι του πίσω στην πατρίδα! Οι αδερφές και η μανούλα της Kim ήταν για ακόμη μία φορά στο πλευρό της, η μικρή Nori βασανιζόταν κάπου εκεί, από την τρέλα των δικών της κι εμείς καταληγουμε ότι ο Jay Z είχε απόλυτο δίκιο: Το τσίρκο όντως τελικά πήγε Παρίσι!

Αναμένουμε το γάμο, για τον οποίο πραγματικά δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Mας μυρίζεται τσακωμός: Η ειρωνική ατάκα του Jay Z για το γάμο των Kanye-Kim

Tι είδαμε φέτος στις Κάννες; Μόνο τον Ryan Gosling... πιο γοητευτικό από ποτέ