Μήπως ψάχνατε τους Beyonce και Jay Z στο γάμο της χρονιάς;Δεν πήγαν και σας εξηγούμε γιατί

Γωγώ Φούντα
Μήπως ψάχνατε τους Beyonce και Jay Z στο γάμο της χρονιάς;Δεν πήγαν και σας εξηγούμε γιατί

Ο λόγος, ή μάλλον η δικαιολογία, είναι για γέλια και για κλάματα

Aς είμαστε ειλικρινείς: Υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος ο οποίος πραγματικά πίστευε ότι η Beyonce και ο Jay Z θα πήγαιναν στο γάμο των Kim Kardashian και Kanye West, εκτός φυσικά από τους... υπέρ του δέοντος αισιόδοξους νεόνυμφους; Φυσικά και όχι!

Και δυστυχώς για το ζεύγος, οι δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν καθώς οι καλοί τους φίλοι, λέμε τώρα, αγνόησαν επιδεικτικά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, και προτίμησαν να περάσουν οικογενειακές στιγμές στην εξοχή! Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι ότι ο Jay Z θα γινόταν κουμπάρος κάτι για το οποίο, τόσο ο Κanye όσο και η καλή του Kim ήταν τρισευτυχισμένοι!

Φαίνεται όμως ότι τελικά, το διάσημο ζεύγος αναγκάστηκε να θέσει σε αφαρμογή το σχέδιο Β και να χρησιμοποιήσει τον κουμπάρο τελευταίας στιγμής, μιας και δεν εντοπίστηκαν πουθενά τα ίχνη του ισχυρού ζεύγους της μουσικής! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο λόγος ήταν η άρνηση της Beyonce να βγει έστω και μία φωτογραφία με την Kim όπως επίσης και η βαθιά της πεποίθηση ότι η reality star καταστρέφει το άψογο προφίλ της!

Ωστόσο, κάποιοι πιο πονηροί είπαν ότι απλά το ζεύγος δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Rachel Roy η οποία είναι κολλητή της Kim και σύμφωνα με φήμες ήταν και η αιτία του περιβόητου πλέον τσακωμού στο ασανσέρ! Για να γίνουμε πιο σαφείς, το βράδυ του Met Ball, o Jay Z πέρασε αρκετές ώρες συζητώντας με την Roy κάτι που φυσικά έκανε έξαλλες τις αδερφές Knowles, οι οποίες αφού στόλισαν την πέτρα του σκανδάλου τα έβαλαν με τον Jay Z όπως όλοι είδαμε!

Το ακόμη πιο αστείο δε, είναι η γλυκανάλατη φωτογραφία που ανέβασε η Beyonce στο Ιnstagram, με την οικογένεια West σε απαρτία και τις ειλικρινέστατες ευχές της! Bρε Beyonce, αφού είσαι η καλύτερη, γιατί κάνεις τέτοιες αηδίες;

Διαβάστε ακόμη:

Η Jessica Alba κάνει... comeback: Δείτε τα sexy οπίσθιά της

Kim Kardashian & Kanye West: O extravagant γάμος της χρονιάς! Φωτογραφίες από την τελετή