Ο Νίκος Γαλανός λύνει την παρεξήγηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ο  Νίκος Γαλανός λύνει την παρεξήγηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η απάντηση του ηθοποιού στα σχόλια του παρουσιαστή.

Πριν από καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος από την εκπομπή του έχει κάνει μια –όχι και τόσο κομψή όπως σχολιάστηκε αργότερα από πολλούς - αναφορά για την ερωτική σχέση του ηθοποιού Νίκου Γαλανού με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος είχε πει στο αέρα της εκπομπής: «Έμενα σε μια ταράτσα στον πέμπτο όροφο. Από κάτω έμενε ο Νίκος Γαλανός. Αυτές οι πολυκατοικίες δεν είχαν καλές μονώσεις. Από αφτί γνωρίζω πώς εξελισσόταν η σχέση του Νίκου και της Αλίκης. Μπορώ να σας πω οι τσακωμοί πώς γίνονταν, οι γλύκες πώς γίνονταν, το σεξ πως γινόταν. Όταν ήταν στον πολύ έρωτα πολύς θόρυβος ρε παιδί μου».

Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "JOY"του ΣΚΑΪ και σχολίασε την υποτιθέμενη σχέση του με την Αλίκη, αλλά και την απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου να μιλήσει για την Αλίκη δημόσια. Ο ηθοποιός είπε: «Δεν είχα ερωτική σχέση με την Αλίκη. Αλλά και να είχα ακόμα, δεν πιστεύω ότι η Αλίκη, που ήταν τότε η σούπερ σταρ της Ελλάδας και μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί, θα πήγαινε τόσο εύκολα στο σπίτι ενός κάποιου, έστω και κρυφά, στις δύο τα ξημερώματα.
Αν ήμουν στη θέση του Κωστόπουλου που το διέδωσε, δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν ήταν αλήθεια. Δεν θα μιλούσα ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει στη ζωή και που υπήρξε τέτοια προσωπικότητα. Νομίζω δεν είναι ωραίο. Από εκεί και πέρα ο Πέτρος μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει – δε με νοιάζει».

Θα απαντήσει άραγε ο παρουσιαστής από την εκπομπή του; Περιμένουμε!