Θα σε εντυπωσιάσουμε! Ποιο hashtag ταιριάζει στους δημοφιλέστερους stars του Instagram

Θα σε εντυπωσιάσουμε! Ποιο hashtag ταιριάζει στους δημοφιλέστερους stars του Instagram

#πρέπει_να_το_διαβάσεις

Justin Bieber
Ο 20χρονος Bieber με 16 εκατομμύρια φανατικούς followers θα μπορούσε να έχει μόνο ένα hashtag το οποίο και περιγράφει ιδανικά τη ζωή του... Αυτό είναι το #swag. Γρήγορα αυτοκίνητα, χρυσά ρολόγια, εξωτικές διακοπές και πανέμορφα μοντέλα να του κάνουν παρέα στα ματαιόδοξα selfies του.

Rihanna
Το όνομα της στο Instagram μας έδινε μια ιδέα για το τί δημοσίευε. Badgalriri το ψευδώνυμό της και πραγματικά ήταν πολύ κακό κορίτσι. Μπορεί πριν δύο εβδομάδες οι υπεύθυνοι του γνωστού social media να έκλεισαν τον λογαριασμό της, καθώς πόσταρε στο προφίλ της γυμνές φωτογραφίες της, το hashtag, που δικαιωματικά πρέπει να της αποδώσουμε έστω και τώρα είναι το #yolo. Το οποίο σημαίνει "Υοu Only Live Once", που μεταφράζεται στο "ζεις μονάχα μια φορά". Και σε ποια άλλη θα ταίριαζε εκτός από την 26χρονη star, που βρίσκεται από τη μία πλευρά της γης στην άλλη μέσα σε λίγες ώρες; Ε;

Lady Gaga
To hashtag #OMG δηλαδή "Ω, Θεέ μου", είναι σίγουρο πως φτιάχτηκε για εκείνη. Απίστευτες στιλιστικές επιλογές, απίστευτο μακιγιάζ και σχεδόν μας σοκάρει με κάθε φωτογραφία της. Όταν εμφανίζεσαι στα μουσικά βραβεία του MTV μέσα σε αυγό τότε το OMG είναι δικαιωματικά δικό σου.

Μiley Cyrus
#sorrybutnotsorry Ποστάρει και δεν ντρέπεται! Η Miley Cyrus που μεγάλωσε απότομα και έβαλε σκοπό να γίνει η δεύτερη Rihanna σε αταξίες έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ζητάει συγνώμη από κανέναν για όσα προκλητικά κάνει. Για αυτό και της χαρίζουμε το γνωστό hashtag.

Διαβάστε ακόμη: