Αυτό περίμενες!Επιτέλους έχουμε φωτογραφίες (όχι θολές) με το νυφικό της Kim Kardashian...

Αυτό περίμενες!Επιτέλους έχουμε φωτογραφίες (όχι θολές) με το νυφικό της Kim Kardashian...

Μην μας πεις ότι δεν το περίμενες με αγωνία... Ψέμα!

Το πού έγινε ο γάμος το ξέρεις ήδη. Σε ένα κάστρο του 16ου αιώνα στη Φλωρεντία. Τους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού τους ξέρεις επίσης. Οι οικογένειες Kardashian και Jenner και μερικοί ακόμη ημιδιάσημοι φιλοι του ζευγαριού. Το ότι έλειπε ο κολλητός του γαμπρού, Jay Z γιατί δεν τον άφησε η γυναίκα του Beyonce να πάει σίγουρα θα έχεις ενημερωθεί. Το γνωρίζουμε πως σε ότι αφορά την κάλυψη του μεγαλύτερου γάμου της χρονιάς (κατά πολλούς τουλάχιστον) καταφέραμε να σε ενημερώσουμε επαρκώς, συνεχώς και αδιαλείπτως το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα).

Και αφού έμαθες τα πάντα... το μόνο που έμενε ήταν να δεις και το νυφικό από τον διάσημο οίκο μόδας Givenchy της Kim Kardashian. Ναι, αυτό μας νοιάζει εμάς τις γυναίκες όταν πάμε σε γάμους....

Το τηλεοπτικό αμερικανικό κανάλι E!Entertainment ήταν το μόνο Μέσο που είχε πρόσβαση στην τελετή και σήμερα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τις πρώτες φωτογραφίες.

Χωρίς περιττά λόγια δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της Kim (εντάξει και τον γαμπρό!) στο φωτογραφικό gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Rainbow Looms: Η νέα τάση, που κέρδισε μέχρι και μέλη της βασιλικής οικογένειας