Boy George: η ζωή μετά τα ναρκωτικά

Boy George: η ζωή μετά τα ναρκωτικά

Τρία χρόνια καθαρός πια, ο σούπερ σταρ των 80's, και δηλώνει πως διόλου δεν του λείπουν οι καταχρήσεις.

Υπήρξε τραγουδιστής του υπέρ-επιτυχημένου συγκροτήματος «Culture Club», μια από τις πιο extravagant περσόνες που πρωταγωνίστησαν στα ταραγμένα 80's. Έπειτα έγινε διάσημος για της καταχρήσεις του και τις εξαρτήσεις του. Τώρα πια, ώριμος και κατασταλαγμένος, μακριά από τα ναρκωτικά, δηλώνει πως βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι. Τα δοκίμασε όλα. Και τα σταμάτησε στο τέλος του 2007.

«Ξύπνησα ένα πρωί και τα παραθυρόφυλλα ήταν ανοιχτά και συνειδητοποίησα πως δεν είχα δει δέντρο για τρία χρόνια και συγκινήθηκα. Ήταν σαν να φορούσα μαύρα γυαλιά και να μην μην έβλεπα σωστά για λίγο καιρό. Δε νομίζω πως ήμουν ευτυχισμένος με τη ζωή μου πριν. Ένιωθα πως κάτι έλειπε, κάποιος είχε περισσότερα από εμένα ή ήταν πιο επιτυχημένος» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό.

Αν και παραμένει επιτυχημένος DJ και κυκλοφορεί στα clubs όπου οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι δεν υποκύπτει και κανείς δεν προσπαθεί να τον παρασύρει κιόλας από τότε που σταμάτησε τις καταχρήσεις. «Πρέπει να είναι συνειδητή η απόφασή σου να μην παίρνεις ναρκωτικά. Ευτυχώς υπάρχει πολλή δημοσιότητα γύρω από το ότι είμαι πιο καθαρός και ο κόσμος ξέρει πως δεν είναι καλή ιδέα το να μου προσφέρει κανείς» είπε σε συνέντευξή του.

«Ο,τι πήγε στραβά στη ζωή μου ήταν εξαιτίας των ναρκωτικών. Όταν τα σταμάτησα παλιότερα ένιωσα πως έχανα κάτι. Τώρα ξέρω πως κέρδισα το μισό μου μυαλό πίσω» καταλήγει ο 49χρονος τραγουδιστής και DJ.