Mary Jo Shannon: Ποια είναι η κομψή γιαγιά της Kim Kardashian;

Mary Jo Shannon: Ποια είναι η κομψή γιαγιά της Kim Kardashian;

Ο γάμος της reality star στο Παρίσι έκρυβε μία ακόμα έκπληξη

Όπως όλοι, μέχρι στιγμής, έχουμε εμπεδώσει, η Kim Kardashian, το περασμένο Σαββατοκύριακο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Kanye West, με μία extravagant τελετή. Και ενώ η ίδια και οι αδερφές της έκαναν (καθ' όλη τη διάρκεια των εορτασμών) statement με τα μίνι φορέματα και τα αποκαλυπτικά βραδινά τους, η fashionista που ξεχώρισε, για τις chic επιλογές της δεν ήταν άλλη από την γιαγιά της τηλεπερσόνας (και μαμά της Kris Jenner), Mary Jo Shannon.

Η κομψή γιαγιά επέλεξε, για το event, μονόχρωμα outfits, κινούμενη στην παλέτα των basic λευκών και μαύρων αποχρώσεων. Την Παρασκευή είδαμε την Mary Jo με λευκό παντελόνι, και δαντελένιο φόρεμα στην ίδια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με βραδινό τσαντάκι, λεοπάρ μπαστούνι, κοσμήματα από μαργαριτάρια και oversized, κοκάλινα γυαλιά ηλίου. Το ταξίδι στο Παρίσι, με αφορμή τον γάμο, ήταν το πρώτο της MJ στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά φαίνεται ότι η ίδια είναι ήδη γνώστης του Parisian chic, αφού εντυπωσίασε με έναν ακόμα μονόχρωμο συνδυασμό, με tailored παντελόνι σε μαύρο χρώμα και μεταξωτό τοπ. Η MJ έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γυναίκας του πολυσυζητημένου γάμου.

Η ίδια, είναι επιχειρηματίας και ειδικεύεται στα παιδικά ρούχα από το 1980, όταν άνοιξε το πρώτο της κατάστημα, ονόματι Shannon & Co. Στο κατάστημα βρίσκει κανείς τις καλύτερες πιτζάμες, κουβερτούλες και φορέματα για παιδιά ενώ, έκτοτε η Shannon έχει ανοίξει άλλα τέσσερα καταστήματα για το brand της. Η αίσθηση του στυλ της είναι αδιαμφισβήτητη και ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η Mary Jo στα νιάτα της υπήρξε μοντέλο ενώ, χαρακτηριστικό του στυλ της (αλλά και όλης της οικογένειας Kardashian) θεωρεί τα λεοπάρ prints. Άλλωστε, οι κάρτες, οι μοκέτες αλλά και τα σημειωματάρια, σε όλα της τα καταστήματα, είναι στο animal print μοτίβο.

Διαβάστε ακόμα:
Τι πλαστική επέμβαση(που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε) έκανε η Kim Kardashian πριν το γάμο;
Αυτό περίμενες!Επιτέλους έχουμε φωτογραφίες (όχι θολές) με το νυφικό της Kim Kardashian...