Αυτό είναι love story: Uma Thurman- Quentin Tarantino από φίλοι, ζευγάρι! (φωτογραφίες)

Πώς κατέκτησε ερωτικά τη «μούσα» του ο Tarantino

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στην θρυλική ταινία Pulp Fiction και με την Uma Thurman να αποτελεί την «μούσα» και φίλη του Hollywoodιανού σκηνοθέτη Quentin Tarantino, πλέον η σχέση τους έγινε ερωτική!

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly οι επί χρόνια φίλοι έχουν πάει την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Arpad 'Arki' Busson, τον περασμένο μήνα.

Πριν μια εβδομάδα το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι μοιράστηκαν την ίδια στέγη κατά την παραμονή τους εκεί.

Η αλήθεια είναι πως ο Quentin Tarantino την αγαπούσε για χρόνια και όσοι τους γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι πάντα υπήρχε μια έλξη μεταξύ τους. Όμως τώρα φαίνεται πως και οι δυο βρήκαν την σωστή στιγμή για να εκφράσουν όλα αυτά που νιώθει ο ένας για τον άλλο.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το Φεστιβάλ των Καννών μπορείτε να δείτε τον ερωτισμό που υπάρχει μεταξύ τους ενώ σε κάποια στιγμή φαίνεται πως η Uma είναι έτοιμη να τον φιλήσει.

Τα φιλικά είναι τα καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ