Η... δαιμόνια Amber! Δείτε τι κάνει για να τσεκάρει πόσο πιστοί της είναι οι φίλοι της

Γωγώ Φούντα
Η... δαιμόνια Amber! Δείτε τι κάνει για να τσεκάρει πόσο πιστοί της είναι οι φίλοι της

Αυτή και ο Obama τόσους κατασκόπους γύρω τους

Λοιπόν δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, αλλά τελευταία νιώθουμε οίκτο για τις stars του Hollywood οι οποίες περνούν το δικό τους δράμα και παλεύουν καθημερινά, όχι με την επιβίωση αλλά με τους... paparazzi!

Μία από αυτές είναι και η Amber Heard, η οποία και σέξι είναι και λαμπερή, αλλά καλώς ή κακώς αν δεν ήταν το κορίτσι του Johnny Depp, θα την ήξερε μόνο η μαμά της, άντε και ο μπαμπάς της! Το γεγονός αυτό βέβαια δεν πτοεί καθόλου την Amber, η οποία την έχει δει superstar, και γιατί όχι άλλωστε, και όπως είναι φυσικό, έχει υιοθετήσει και την ανάλογη συμπεριφορά!

Όπως δήλωσε κυκλοφορεί μόνο με νοικιασμένα αυτοκίνητα προκειμένου να μην την αναγνωρίζουν, ενώ κάνει και διάφορα τεστάκια για να τσεκάρει αν μπορεί να εμπιστεύεται τους φίλους της. Συγκεκριμένα, διαδίδει ψευδείς φήμες για την ίδια και τον καλό της, και απλά περιμένει να δει ποιες, θα διαρρεύσουν και στη συνέχεια δρα αναλόγως!

Στα άλλα, είπε ότι δεν της αρέσει να τη θεωρούν sex symbol και πως προσπαθεί τόσο στις ταινίες όσο και στην προσωπική της ζωή να βγαίνει όσο το δυνατόν πιο αντισεξουαλική και μη ελκυστική! Ε ναι, γιατί και ο Johnny αρχικά τον αδαμάντινο χαρακτήρα της παρατηρήσε και την ερωτεύτηκε!

Διαβάστε ακόμη:

Το δίλημμα της Aniston για το γάμο της: Οι δυο γυναίκες που της κάνουν τη ζωή δύσκολη

Ποια superstar κατηγορείται ότι αγοράζει... followers στο Twitter;