Ακόμα παρτάρεις; 12 λόγοι που το clubbing είναι δύσκολο στα 30 και κάτι

Ακόμα παρτάρεις; 12 λόγοι που το clubbing είναι δύσκολο στα 30 και κάτι

Ενημέρωσέ μας αν διαφωνείς!

To ξέρουμε ότι έχεις διάθεση. Το ξέρουμε ότι ακόμα το κάνεις. Αλλά επίσης ξέρουμε πως δεν είσαι πια 20. Και όταν οι αριθμοί μιλούν κανείς δεν φέρνει αντίρρηση. Δες για ποιους λόγους το clubbing όλο και απομακρύνεται από την ατζέντα του σαββατοκύριακου. Καλά, για τις καθημερινές, ούτε λόγος.

1. Μόλις "ρουφήξεις" το σφηνάκι που σε κέρασαν σου έρχεται μια ακατανίκητη θέληση να κάνεις εμετό. Για δύο δευτερόλεπτα, αλλά σου συμβαίνει.

2. Περνάς καλύτερα στις νυφικές δεξιώσεις. Λίγο η 80's μουσική, λίγο οι συγγενείς του ζευγαριού που σε κάνουν να νιώθεις μικρή και τα πάρτι στα κτήματα έχουν γίνει η καλύτερη διασκέδαση.

3. Όταν ξυπνάς το πρωί μετά από clubbing θυμάσαι ακριβώς τι και πόσο ήπιες. Το "δεν θυμάμαι τίποτα αρχίζει" αρχίζει και σπανίζει.

4. Δεν καταναλώνεις πια πέντε διαφορετικά είδη αλκοόλ σε ένα βράδυ. Ξέρεις τι σε πειράζει και προτιμάς να σώσεις το στομάχι σου από το πρωινό hangover.

5. Πλέον τολμάς με θράσος να βγεις το βράδυ με Τ Shirt, και Αll Star γιατί δεν θες να στριμωχτείς σε στενά φορέματα.

6. Αν το μπαρ πας με την παρέα σου είναι γεμάτο ή η μουσική παίζει τέρμα, θα πείσεις την παρέα σου να πάτε άλλου.

7. Έμαθες πλέον ότι είναι τουλάχιστον χαζό να περιμένεις σε ουρά για να μπεις στο club και για αυτό δεν πας στα hot στέκια της σεζόν.

8. Τα αγαπημένο σου ποτό είναι πια αυτό που δεν σου φέρνει υπνηλία μόλις το τελειώσεις!

9. Όταν φτάνεις σπίτι μετά από ξενύχτι, πρέπει να ξεβάψεις το πρόσωπό σου, να το ξεπλένεις, να βουρτσίζεις τα δόντιά σου και να φορέσεις πιτζάμες. Το σενάριο "κοιμάμαι με το μακιγιάζ και το φόρεμά μου" δεν υπάρχει στα πλάνα σου.

11. Πολλά Σάββατα επιλέγεις να κάτσεις σπίτι και να δεις μαι ταινία από το να ετοιμαστείς για clubbing. Ξεβόλεμα μεγάλο.

12. Στο άκουσμα της φράσης ολονύχτιο πάρτι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου είναι πόσο θα πονέσουν τα πόδια σου από την ορθοστασία. Καμία γόβα πια δεν είναι άνετη!

Διαβάστε ακόμη:

Maya Angelou: Έφυγε από τη ζωή η ποιήτρια που έδωσε κουράγιο στους αδύναμους του κόσμου