Ποια superstar κατηγορείται ότι αγοράζει... followers στο Twitter;

Γωγώ Φούντα
Ποια superstar κατηγορείται ότι αγοράζει... followers στο Twitter;

Σε τέτοιο σημείο το έριξε η ανάγκη το καημένο το κορίτσι

Κακά τα ψέματα: Και η ζωή των διασήμων δεν είναι και η πιο εύκολη, αν σκεφτεί κανείς, το άγχος και την αγωνία που καθημερινά βιώνουν προκειμένου να είναι αρεστοί και συμπαθείς στο κοινό! Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που στο χορό έχουν μπει και τα social media τα οποία έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν αλλά και να χαντακώνουν αστέρια στο λεπτό, τα πράγματα έχουν πάρει πια μορφή μάχης!

Στην μάχη αυτή λοιπόν φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά και η Kendall Jenner, της οποίας η δημοτικότητα έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα έπειτα μάλιστα και από το μεγάλο της μπαμ στο χώρο του modeling!

Kι όμως, φαίνεται πως ακόμα και η υπερδιάσημη Kendall έχει ανάγκη τη στήριξη των θαυμαστών με... οποιοδήποτε κόστος. Και αυτό φάνηκε από το γεγονός, ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι πληρώνει σημαντικά ποσά προκειμένου να αγοράζει followers στο Twitter!

Tη διαπίστωση αυτή έκαναν κάποια τζιμάνια του διαδικτύου, οι οποίοι παρατήρησαν ότι οι μισοί σχεδόν από τους followers της είναι... ανενεργοί ή ψεύτικοι! Αρκετοί μίλησαν για ματαιοδοξία της νεαρής star ενώ άλλοι είπαν ότι πολύ απλά μπορεί να είναι αναγκασμένη να το κάνει προκειμένου να προωθεί μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής το reality show Keeping Up With The Kardashians.

Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρουμε τι να σας πούμε, αλλά αν κρίνουμε από την οικογένειά της, μάλλον είναι αρκετά light σε σχέση με τα κατορθώματα των άλλων.

Διαβάστε ακόμη:

«H Gwyneth Paltrow είναι αστεία»! Ποια... τα «χώνει» άσχημα στη διάσημη ηθοποιό;

To Ηollywood τρελάθηκε: Mετά τους Thurman-Τarantino ακόμη ένα ειδύλλιο από το πουθενά