To βρώμικο παρελθόν της Britney Spears

To βρώμικο παρελθόν της Britney Spears

Το ότι λείπουν τα εισαγωγικά στη λέξη «βρώμικο», δεν είναι από απροσεξία. Μιλάμε για κυριολεκτική βρώμα.

Μπορεί να πέρασε πολλά στη ζωή της, να πήγε από τα σαλόνια στα αλώνια και πάλι πίσω, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η καθαριότητά της. Μέχρι σήμερα, όπου οι βρώμικες περιπέτειες της Britney Spears αποκαλύφθηκαν, και μάλιστα σε ένα από τα πιο πετυχημένα talk show της Αμερικής.

Την Τρίτη, η Britney είχε παρευρεθεί στο γνωστό show του Jimmy Kimmel, στα πλαίσια της προώθησης του νέου της album «Femme Fatale». Στην ίδια εκπομπή όμως, λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και ο Johnny Knoxville, ο διάσημος σταρ και «μυαλό» της εκπομπής «Jackass», περιεχόμενο της οποίας είναι πειραματισμοί και φάρσες με εξαιρετικά αηδιαστικά στοιχεία. Φαίνεται λοιπόν πως ο Knoxville και η Spears έχουν ένα ένοχο παρελθόν μαζί. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Ας πάει καλύτερα στο βρώμικο. Το πολύ βρώμικο, όμως.

Όπως αποκάλυψε ο Knoxville, η Britney είχε πάρει μέρος στην μεταφορά του show του στην μεγάλη οθόνη, το «Jackass 3D», σε μια εμφάνιση επιπέδου τουαλέτας. Κυριολεκτικά. Βλέπετε, η δοκιμασία που είχε ανατεθεί στην Britney, ονομαζόταν «Poo Cocktail Supreme», σε ελεύθερη μετάφραση, δηλαδή, «Το ανώτατο σκατένιο κοκτέιλ». Θέλετε πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; Κατά τη δοκιμασία αυτή, η Spears έπρεπε να μπει μέσα σε μια χημική τουαλέτα (χρησιμοποιημένη, να σημειωθεί) και με τη βοήθεια ελαστικών σχοινιών που χρησιμοποιούνται στο bungee jumping, να ταλαντωθεί στον αέρα σαν να βρίσκεται μέσα σε ένα cocktail shaker. Όμορφα πράγματα.

Η σκηνή δυστυχώς κόπηκε στο τελικό μοντάζ της ταινίας, ο Knoxville όμως πήγε προετοιμασμένος στον Kimmel, φέρνοντας μαζί του το κομμένο απόσπασμα, το οποίο μπορείτε να δείτε στο video ακολουθεί. Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε, όμως, δεν είναι για ευαίσθητα στομάχια.