Melissa McCarthy: «Γιατί αποφάσισα να σχεδιάσω ρούχα για εύσωμες γυναίκες»

Melissa McCarthy: «Γιατί αποφάσισα να σχεδιάσω ρούχα για εύσωμες γυναίκες»

Η διάσημη ηθοποιός σχεδιάζει Plus-size σειρά ρούχων

Λένε ότι στο Hollywood δεν είσαι ποτέ αρκετά πλούσιος, αρκετά διάσημος ή αρκετά αδύνατος.

Κάποιοι προσπαθούν σκληρά για να το πετύχουν αυτό και υπάρχουν και άλλοι -όπως η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Melissa McCarthy -που δεν πιστεύουν σε τέτοιες γενικεύσεις. Η γνωστή κωμικός που λατρέψαμε στην ταινία "Bridesmaids" (Φιλενάδες) και στην ταινία "Heat" δίπλα στην Sandra Bullock, αν και είναι στην A-list δεν μπορεί να βγει ρούχα στο μέγεθός της για το κόκκινο χαλί.

Ναι η Melissa είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει το φαγητό και δεν ντρέπεται γι αυτό και μάλιστα νιώθει άνετα στις καμπύλες της. Δεν νιώθε άνετα όμως όταν ψάχνει να φορέσει κάτι στο νούμερο της και δεν μπορεί να βρει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της ανακοίνωνε ότι σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων για plus-size σωματότυπους και μάλιστα εξήγησε γιατί αποφάσισε κάτι τέτοιο: «Όταν πηγαίνω για ψώνια τις περισσότερες φορές απογοητεύομαι. Πριν 2 χρόνια στα βραβεία Όσκαρ δεν έβρισκα κανέναν να μου φτιάξει ένα ρούχο. Ζήτησα από 5 -6 σχεδιαστές-πολύ υψηλού επιπέδου- και όλοι είπαν όχι».

Χρειάστηκαν λοιπόν αρκετά όχι για να πεισμώσουν την ηθοποιό και να αποφασίσει ότι κάποιος πρέπει επιτέλους να φτιάξει ρούχα για πιο εύσωμα και μεγαλόσωμα κορίτσια. Και πολύ σωστά έκανε!