Αυτός είναι χωρισμός βόμβα! Ένα από τα διασημότερα ζευγάρι του Hollywood παίρνει διαζύγιο

Γωγώ Φούντα
Αυτός είναι χωρισμός βόμβα! Ένα από τα διασημότερα ζευγάρι του Hollywood παίρνει διαζύγιο

Έπειτα από 18 χρόνια γάμου και μία κόρη, οι διάσημοι ηθοποιοί τραβούν δρόμους χωριστούς

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνουμε τους νέους έρωτες και τους χωρισμούς στο Hollywood! Κι αν το πρώτο, είναι ευχάριστο, το δεύτερο είναι όσο να πεις στενάχωρο, ειδικά όταν οι εμπλεκόμενοι είναι 2 από τους μεγαλύτερους stars που πέρασαν ποτέ από τον κινηματογράφο.

Είναι επίσημο πια: Ο Antonio Banderas και η Melanie Griffith χωρίζουν και υπάρχουν μάλιστα και αποδείξεις. Το site ΤΜΖ ανέβασε φωτογραφία από την αίτηση διαζυγίου των 2 stars ενώ δεν είναι έχει ακόμη εξακριβωθεί πότε ακριβώς χώρισαν καθώς δεν φαίνεται η ημερομηνία, ενώ φυσικά και οι ίδιοι έχουν αποφύγει να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση!

Η εκπρόσωπος του πρώην πια ζευγαριού, δήλωσε εκ μέρους του: «Αποφασίσαμε έπειτα από πολλή σκέψη να δώσουμε ένα τέλος στο γάμο μας ο οποίος διήρκησε 20 σχεδόν χρόνια με όμορφο και φιλικό τρόπο, σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια, τους φίλους και τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί».

banderas

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νωρίς, και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα βγουν και νέες πληροφορίες στη φόρα, όπως για παράδειγμα η αιτία του χωρισμού. Γιατί μας είναι λίγο δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων όπως αναφέρει η αίτηση διαζυγίου.

Διαβάστε ακόμη:

Έχουμε και φωτογραφία! Rachel McAdams & Jake Gyllenhaal το νέο ειδύλλιο στο Hollywood;

Τα πιο πολυδιαφημισμένα οπίσθια του Hollywood σε κοινή θέα. Τα αναγνωρίζετε;