Μήπως κλαίτε όταν χωρίζετε; Δείτε τι έκανε η Jennifer Lopez και πάρτε μαθήματα ζωής

Γωγώ Φούντα
Μήπως κλαίτε όταν χωρίζετε; Δείτε τι έκανε η Jennifer Lopez και πάρτε μαθήματα ζωής

Η star είναι η... απόλυτη χωρισμένη και σας εξηγούμε γιατί

Xώρισε γιατί ο καλός της την κεράτωσε, και όχι με μία αλλά με δύο γυναίκες, και ίσως η λίστα αυξηθεί, και αντίθετα με όσα θα έκανε η μέση γυναίκα, πιτζάμα, ταινία, παγωτό και ασταμάτητο κλάμα, μέχρι τελικά να αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της κολλητής, εκείνη είπε να κάνει τη διαφορά, έγινε θεά και εμφανίστηκε στο μαγαζί καλού της φίλου!

Αναφερόμαστε φυσικά στη φρεσκοχωρισμένη Jennifer Lopez, η οποία λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον 27χρονο Casper Smart, έβαλε στην άκρη τη στενοχώρια και την κατάθλιψη, δεν ξέρουμε καν αν τα ένιωσε ποτέ, φόρεσε ένα supersexy φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της και τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της, και πήγε να γιορτάσει το χωρισμό της χορεύοντας και πίνοντας ποτά!

Με καλή διάθεση και χανογελαστή, φαινόταν σαν να μην είχε χωρίσει ποτέ, και σιγά τον άντρα δηλαδή, ενώ δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τους φίλους και τους θαυμαστές της. Κάποια στιγμή μάλιστα, ανέβηκε και στα decks προκειμένου να παίξει τις δικές της μουσικές επιλογές.

Για ακόμη μία φορά η J.Lo παραδίδει μαθήματα... αυτοπεποίθησης, και προτείνουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές της, όποια κι αν είναι η ηλικία σας και οποισδήποτε κι αν σας χωρίσει! Διότι πολύ απλά, η ζωή είναι μικρή. Και η Jennifer το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε σε πόσα παιδιά είναι έγκυος η Πριγκίπισσα του Μονακό!

Δείτε τους κοιλιακούς της Kate Hudson: Θα πάθετε πλάκα!