Ποιο ρόλο πήρε η Νάντια Κοντογεώργη απ’ τα χέρια της Ζέτας;

Ποιο ρόλο πήρε η Νάντια Κοντογεώργη απ’ τα χέρια της Ζέτας;

Φέτος ήταν η χρονιά της!

Η ταλαντούχα Νάντια Κοντογεώργη έγινε διάσημη σχεδόν μέσα σε μια νύχτα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεοπτικής σειράς "Κάτω Παρτάλι" της χάρισε σαρωτική επιτυχία και την ευκαιρία που έψαχνε για να ξεχωρίσει, γιατί η τηλεοπτική Βίβιαν το πάλευε εδώ και πολλά χρόνια.

Οι επιτυχίες λοιπόν δεν σταματάνε στο "Κάτω παρτάλι" και στην τηλεόραση, μια και η Νάντια πρόσφατα συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή, στο μιουζικαλ "Η Μελωδία της ευτυχία" που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς.

Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι η Νάντια πήρε τον ρόλο κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Ζέτας Μακρυπούλια που ήταν μέχρι πρότινος το ακλόνητο φαβορί!

Βέβαια λέγεται ότι η Ζέτα αποχώρησε η ίδια από το μιούζικαλ μια και έχει ήδη συμφωνήσει με το Mega να παρουσιάσει το talent show "Rising Star", αλλά όπως και να' χει δεν παύει να είναι μια σημαντική νίκη για τη Νάντια.

Να προσθέσουμε ότι το χειμώνα που μας πέρασε οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, όταν έπαιξαν μαζί στο μιούζικαλ "Chicago".